8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M

8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M

8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M - popis produktu

8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7MKaždý nôž je vyrobený z nerezovej ocele. Nože majú tiež perfektne naostrené hrany, ktoré sú odolné a nepodliehajú korózii. Antibakteriálny povrch. Čepele sú potiahnuté antibakteriálnym a nelepivým povrchom, čo vám zaistí zdravšie prípravu jedla. Povrch nože neobsahuje žiadnu toxickú látku, takže sa nemusíte báť ovplyvnenia farby jedla a ani chuti. Sada nožov: šéfkucharský nôž (18 cm) Najlepšie pre krájanie, sekanie veľkých kusov mäsa a aj drvenie cesnaku. Nôž na chleba (20 cm) Najlepšie pre krájanie chleba. Chleba so neláme a rezy sú perfektne rovné Porciovací nôž (20 cm) Najlepšie pre krájanie mäsa, pečienka a veľkých kusov rýb.Nôž na krájanie zeleniny (13 cm) Najlepšie pre krájanie väčšie zeleniny a sendvičového mäsa, ktoré nie je dostatočne veľké pre šéfkucharský nôž Nôž na lúpanie (9 cm) Najlepšie pre olúpaní zeleniny a ovocia. PIZZA nôž Určený pre jednoduché a rýchle krájanie pizze. Nôž na sýry Nôž je prispôsobený pre bezproblémové krájanie syrov. Obsah balenia: sada nožov + škrabkamateriál nerezUmývanie v umývačke niePočet ks v sade 8 ksVýrobca Royalty LineVýrobca Royalty LineRL-COL7M

Produkt 8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M patrí do skupiny produktov Kuchynské nože, je v ponuke značky Royalty Line v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M - parametre produktu

8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M - história ceny a dostupnosti

8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M - ďalšie zaujímavé produkty

8-dielna sada nožov so škrabkou Royalty Line RL-COL7M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?