Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530

Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530

Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530 - popis produktu

Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530Sada kuchynských riadov InnovaGoods s keramickou povrchovou úpravou a škrabkou (6 kusov) je nevyhnutnosťou vo vašej kuchyni. Kompletná sada kvalitných kuchynských nožov s moderným a originálnym dizajnom. Ich ostré čepele vám umožnia rezať s vysokou presnosťou. Sú ideálnym darčekom, pretože sú dokonalým doplnkom do každej profesionálnej alebo individuálnej kuchyne.Parametre:Čepele z nehrdzavejúceho kovu s keramickým povrchomErgonomické polypropylénové rukoväteObsah:1 kuchynský nôž (cca 34 cm)1 nôž na chlieb (cca 34 cm)1 nôž na mäso (cca 34 cm)1 všeobecný nôž (cca 22 cm)1 lúpací nôž (cca 18 cm)1 škrabkaPuzdro s magnetickým uzáverom (približne 38 x 24 x 3 cm)V0100530

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské nože, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské súpravy, patrí značke InnovaGoods, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530 - parametre produktu

Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530 - história ceny a dostupnosti

Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530 - ďalšie zaujímavé produkty

Súprava keramických nožov so škrabkou InnovaGoods 0530 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?