7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi

7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi

7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi - popis produktu

Farebný drevený vlačik s kockami je veselá hračka, ktorá osloví každého chlapčeka. K vláčiku je pripojená šnúrka, ktorou ho dieťa môže ťahať, čo zaisti tak ešte väčšiu zábavu. Vagóny k lokomotíve sú pripojené háčikmi. Každý vagón má vyčnievajúce kolíky, na ktoré musí dieťa poukladať prisluchajúce kocky. Koleso má 1 kolík, obdĺžnik 2, trojuholník 3 a štvorec 4 kolíky.Touto hrou sa dieťa učí spájať tvary a farby a vycvičí zmysel pre dotyk. Hranie sa s vlakom podporuje manuálne zručnosti, trénuje efektívnosť a presnosť rúk.Vláčik je vyrobený z prírodného dreva a maľované špeciálnou farbou, ktorá nie je zdraviu škodlivá. Súprava obsahuje 25 elementov. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Sada obsahuje:1 x lokomotíva2 x vagóny20 x kockyRozmery vláčika:dĺžka: 30 cmšírka: 6 cmvýška: 9 cm

Produkt 7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky KIK, Toys Group v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené kocky, patrí značke KIK, Toys Group, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk.

Produkt 7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi popisuje EAN kód 5903039701472.

7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi - parametre produktu

7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi - história ceny a dostupnosti

7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi - ďalšie zaujímavé produkty

7459 Drevená lokomotíva s farebnými blokmi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?