Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm

Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm

Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,81 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm - popis produktu

Hracia deka Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm:Hracia deka Sun baby je ideálnym miestom na hranie a rozvoj motorických schopností dieťaťa. Podložka je vyrobená z PUR peny s hrúbkou 0,8 cm a vytvára tepelnú izoláciu a je vodoodolná. Vhodná je preto pre deti už od narodenia, ktoré na ňu môžete ukladať na bruško aj prebaľovať. Protišmyková úprava sa zase bude hodiť deťom, čo sa učia pretáčať, alebo sa plazia a zároveň zmierni drobné pády. Veľkou výhodou je ľahká údržba aj možnosť rýchleho zloženia, ak bude potrebné pod podložkou upratať. Deka na hranie Sun baby je obojstranná, takže dieťatku môžete striedať motívy zvieratiek.Kľúčové vlastnosti hracej skladanej penovej obojstrannej podložky Sun baby myška 150 × 195 cmHracia deka Sun baby je ideálnym miestom na hranie a rozvoj motorických schopností dieťaťaPodložka je vyrobená z PUR peny s hrúbkou 0,8 cmVytvára tepelnú izoláciu a je vodoodolnáVhodná je už od narodeniaDeti na ňu môžete ukladať na bruško aj prebaľovaťProtišmyková úprava sa bude hodiť pri pretáčaní aj plazeníZmierni drobné pádyĽahko sa udržuje aj rýchlo skladáDeka na hranie Sun baby je obojstrannáS motívom zvieratiekRozmery podložky: 150 × 195 × 0,8 cm

Multifunkčná penová podložka iste nahradí koberec v detskej izbe. Je to jedinečný dekoratívny prvok pre izbu vášho dieťaťa. Táto podložka je obojstranná: na jednej strane je medveď s veveričkou a zajačikmi a na druhej strane sú milí ježkovia a líšky. Je odolná voči poškodeniu a ľahko sa čistí vlhkou handričkou.

Produkt Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm má EAN kód 5903039705845.

Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm - parametre produktu

Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm - história ceny a dostupnosti

Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Sun baby Hracia podložka skladaná penová obojstranná myška 150 × 195 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?