KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý

KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý

KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý - popis produktu

Detský ruksak KIK Detský batôžtek medvedík modrý:Batoh je praktickým pomocníkom každého dieťaťa. Detský batoh KIK pýši sa ako pekným vzhľadom, tak veľmi kvalitným vyhotovením. Jeho hmotnosť je 0,2 kg, je teda veľmi ľahký a znižuje celkovú záťaž pre dieťa. Dominuje mu modrá farba. Hlavné prednosti detského batoha KIK Detský batôžtek medvedík modrý Detský batoh KIK umožní pohodlný transport všetkých nevyhnutností Má hmotnosť 0,2 kg Výrobným materiálom batoha pre deti KIK je polyester Pohodlné prenášanie zaisťuje tiež horná rukoväť Do hlavného vrecka je umožnený prístup zhora Bezpečné udržanie vecí vnútri zaisťuje zips Ponúkne objem 6 l Praktické spracovanie a kvalitná konštrukcia KIK detský batoh bude pohodlné nosiť na chrbte zásluhou kvalitnej konštrukcie a prepracovaného vyhotovenia. Má k dispozícii popruh na rameno. Dlhá životnosť detského batoha je zaistená starostlivo vybranými materiálmi a pevnými švami, zvoleným výrobným materiálom je polyester. Detský batoh KIK poteší skvelou výbavou Detský batoh KIK ponúka príjemný a organizovaný spôsob, ako niesť všetky dôležité veci. Batoh so svojím solídnym objemom 6 l ponúka dostatok priestoru. Do hlavného vrecka je umožnený prístup zhora. Bezpečné uzavretie obsahu vo vnútri zaisťuje zips. Rozmery: 27 × 21 × 11 cm (v × š × h)

Roztomilý medvedík zaujme každé dieťa a stane sa neoddeliteľným spoločníkom počas výletov. Batoh obsahuje jednu veľkú priehradku na zips.

Rozmery batohu: 27cm x 21cm x 11cm Dĺžka šnúrky: 77cm Materiál: polyester

Očarujúci batoh v tvare milého medveďa s ušami. Vyrobený s dôrazom na každý detail. Vaše dieťa bude milovať toto roztomilé zvieratko!

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky DR, KIK v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý patrí do skupiny produktov Tašky cez rameno, patrí pod značku DR, KIK, v ponuke predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské batohy, patrí značke DR, KIK, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý označuje EAN kód 5903039706088.

KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý - parametre produktu

KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý - história ceny a dostupnosti

KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý - ďalšie zaujímavé produkty

KIK KX6305_2 Batoh pre predškoláka Macko - modrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?