KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok

KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok

KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,73 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok - popis produktu

Detský ruksak KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok:Batoh je kľúčovým prvkom na prenášanie všetkých potrebných vecí. Detský batoh KRUZZEL zaujme ako svojím pekným vzhľadom, tak aj excelentným spracovaním. Disponuje hmotnosťou 0,55 kg, je tak veľmi ľahký a zmenšuje celkovú záťaž pre dieťa. Zvýrazňuje ho čierna farba. Hlavné prednosti detského batoha KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok Detský batoh KRUZZEL slúži pri ľahkom transporte všetkých nevyhnutností Má hmotnosť 0,55 kg Pohodlné prenášanie zaisťuje tiež horná rukoväť Do hlavného vrecka je umožnený prístup zhora Bezpečné uzavretie obsahu vnútri zaisťuje zips Disponuje objemom 19 l Dokonalé spracovanie a konštrukcia KRUZZEL detský batoh bude vďaka výbornej konštrukcii a dôkladne prepracovaným detailom pohodlný na nosenie. Má k dispozícii popruh na rameno. Detský batoh KRUZZEL je skvele vybavený Detský batoh KRUZZEL umožňuje pohodlné a vyrovnané premiestňovanie všetkých dôležitých vecí. Batoh so svojím solídnym objemom 19 l ponúka dostatok priestoru. Do hlavného vrecka je umožnený prístup zhora. Spoľahlivé uzavretie obsahu má na starosti zips. Rozmery: 42 × 33 × 14 cm (v × š × h)

Batoh má dve ozdobné potlače. Šťastný muž a značka, ktorá bude odrážať svetlo v tme. Je to praktické riešenie po zotmení najmä v prípadoch, kedy dieťa vyráža do ulíc v tmavom oblečení.

Produkt KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Kruzzel v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Kruzzel, v ponuke predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok patrí do skupiny produktov Školské tašky, je v ponuke značky Kruzzel v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok má priradený EAN kód 5900779941144.

KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok - parametre produktu

KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok - história ceny a dostupnosti

KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok - ďalšie zaujímavé produkty

KRUZZEL 19374 Inteligentný svietiaci batoh s USB, peračník, zámok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?