6219 DR Detský digitálny fotoaparát - CLASSIC

6219 DR Detský digitálny fotoaparát - CLASSIC

6219 DR Detský digitálny fotoaparát - CLASSIC

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 16,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

6219 DR Detský digitálny fotoaparát - CLASSIC - popis produktu

Detský fotoaparát KIK Detský digitálny fotoaparát KX6219:Ukážte svojmu dieťaťu nádherný svet fotografie. Nechajte ho začať toto dobrodružstvo s týmto malým fotoaparátom plným skvelých možností. Nie je to hračka, je skutočný fotoaparát, ktorý zachytí najdôležitejšie okamihy v živote vášho dieťaťa. A to v kvalite HD. Dokonalé fotografie môžu byť ešte zaujímavejšie, vďaka 6 farebným filtrom. Romantický čiernobiely portrét? Bláznivé blbnutie ozdobené žltou septembrom? Tým to nekončí, medzi možnosťami nájdete aj farebné prekryvy. Vďaka nim je možné fotografie ozdobiť zábavnými včelami alebo narodeninovými balónikmi. Kľúčové vlastnosti KIK detského digitálneho fotoaparátu KX6219Táto malá kamera tiež nahráva videá so zvukomNielen fotografie a videá! Ide o malé zábavné centrum s predinštalovanými 5 klasickými hramiJej malé rozmery umožňujú pohodlné a stabilné uchopenie. Vďaka absencii ostrých hrán a malých častí ju môžu používať aj tí najmenšíEstetika kamery pripomína profesionálne kamerové vybavenie – nech sa vaše dieťa cíti ako skutočný reportér alebo filmárFotoaparát v mätovej farbe sa bude páčiť dievčatám aj chlapcom. Vyrobené s veľkou presnosťou z hladkého, na dotyk príjemného plastuTechnické údaje2-palcová obrazovkaFotografie a videá v HD kvaliteFotografia 3MFilmy 1080P10 × optický zoomAutomatické zaostrovanie6 farebných filtrov m. in. čiernobiely, modrý alebo žltý4 prekryvy fotografií5 hier na výber m. in. Klasický hadDobíjanie cez USB (kábel je súčasťou balenia) Doba nabíjania 2 – 3 hodinyPrevádzková doba 3 – 6 hodínExterná pamäť – na vytvorenie snímky je nutná karta SD až do veľkosti 32 GB (nie je súčasťou dodávky) Voliteľné operačné jazyky angličtina, ruština, portugalčina, španielčina, čínština, kórejčina, japončinaObsah krabiceFotoaparátNapájací kábel USBModrá šnúrkaRozmery: 8 cm × 6 cm × 5 cmRozmery balenia:13,5 cm × 8 cm × 5,5 cmVhodné pre deti od 3 rokov.

Detský digitálny fotoaparát pre najmenších. Rozkošný detský digitálny fotoaparát je vhodný ako darček pre chlapcov alebo dievčatá.

6219 DR Detský digitálny fotoaparát - CLASSIC - história ceny a dostupnosti

6219 DR Detský digitálny fotoaparát - CLASSIC - ďalšie zaujímavé produkty

6219 DR Detský digitálny fotoaparát - CLASSIC - ako nakúpiť najvýhodnejšie?