IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman

IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman

IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman - popis produktu

Puzzle IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman:Skladanie puzzle skráti dlhé zimné večery a zároveň prispieva k rozvoju logického myslenia. Hoci uzrelo svetlo sveta už dávno, stále ide o nadčasovú aktivitu. Balenie celkom obsahuje 16 dielikov, ktorých skladanie zvládnu aj menej trpezliví jedinci. Doskové puzzle je najjednoduchším variantom hlavne pre začiatočníkov. Je tvorené pevnou ohraničenou podložkou na vkladanie dielikov. Materiálom použitým na výrobu tohto puzzle pre deti je drevo. Zásadné vlastnosti puzzle pre deti IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman Puzzle pre deti rozvíja jemnú motoriku, koncentráciu aj predvídavosť Jeho skladanie navyše prispieva k relaxácii Zaujímavé puzzle IKONKA sa perfektne hodí pre deti od 3 rokov V balení je celkom 16 dielikov Doskové puzzle má pevnú podložku s okrajom Materiálom je drevo

Úžasná hra pre celú rodinu. Táto hra vyžaduje zručnosť, je ľahká na učenie a zábavná. Vďaka jednoduchým pravidlám, dobre urobenej hre a možnosti zábavy bez ohľadu na vek sa môže do hry zapojiť celá rodina.

Produkt IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku DR, IKONKA, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené kocky, patrí značke DR, IKONKA, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk.

Produkt IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman popisuje EAN kód 5903039721562.

IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman - parametre produktu

IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman - história ceny a dostupnosti

IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman - ďalšie zaujímavé produkty

IKONKA Rodinná puzzle dosková hra drevená doska 2 v 1 chinaman - ako nakúpiť najvýhodnejšie?