KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák

KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák

KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,65 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák - popis produktu

Senzačný a bezpečný terč na suchý zips s loptičkami je dokonalá hračka, ktorá trénuje presnosť a vizuálnu koordináciu. Terč v tvare slimáka a plastové loptičky so suchým zipsom sú všetko, čo deti potrebujú na začatie fantastickej hry. Farebný a veselý motív upúta pozornosť detí a povzbudí ich k hre. Terč sa ľahko pripevni na stenu alebo iný rovný povrch pomocou samolepiaceho vešiaka, ktorý je súčasťou sady. Deti, ktoré práve začínajú svoje dobrodružstvo v hádzaní, môžu stáť bližšie a pri zvyšovaní svojich zručností ísť dozadu. Hra je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje toľko presnosti pri hode aby loptička zostala na ploche. Terč s loptičkami na suchý zips je skvelá zábavná ponuka, ktorá podporuje správny vývoj dieťaťa. Hra dokonale ovplyvňuje rozvoj koordinácie oko-ruka, učí presnosti, obratnosti a koncentráciu. Hádzanie na cieľ vyžaduje veľa sústredenia a trpezlivosti.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Sada obsahuje:Terč na suchý zips3 loptičkyNalepovací vešiakRozmery:Terč: 42 cm x 29 cm / výška x šírkaLoptičky: 3,5 cmRozmery balenia: 42 cm x 30 cm x 4 cm

Terč na suchý zips v tvare slimáka zaujme každé dieťa! Hádzanie loptičiek na terč rozvíja koordináciu ruka-oko, učí presnosti, obratnosti aj koncentráciu.

Terč je vyrobený z materiálu pripomínajúceho plsť, je ľahký a skladný. Ľahko ho pripevníte na stenu alebo iný rovný povrch pomocou samolepiaceho háčika.

Technické špecifikácie:

  • Vzor: slimák
  • Farba: viď. foto
  • Priemer loptičiek: 3,3 cm
  • Priemer terča: 22,5 cm
  • Celkové rozmery: 41 x 29 cm

Obsah balenia:

  • terč
  • 3x loptička
  • 1x samolepiaci háčik

Terč v tvare milého zvieratka a plastové loptičky so suchým zipsom sú všetko, čo potrebujete na spustenie fantastickej hry.

Produkt KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky DR, KIK, Toys Group v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku DR, KIK, Toys Group, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák patrí do skupiny produktov Suché zipsy, patrí pod značku DR, KIK, Toys Group v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák má priradený EAN kód 5903039726604.

KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák - parametre produktu

KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák - história ceny a dostupnosti

KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák - ďalšie zaujímavé produkty

KIK KX5616 Terč na suchý zips Slimák - ako nakúpiť najvýhodnejšie?