Viga Drevená magnetická písmená v krabičke

Viga Drevená magnetická písmená v krabičke

Viga Drevená magnetická písmená v krabičke

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Viga Drevená magnetická písmená v krabičke - popis produktu

Drevená krabička so sadou farebných magnetických písmeniek malé i veľké Abecedy. Ponúka deťom možnosť zoznámiť sa s písmenkami a skladať z nich jednoduché slabiky či slovíčka.

Magnetické písmená dobre drží na magnetickej tabuli, tá nie je súčasťou balenia.

Kúpte deťom sadu písmeniek!

Vhodné pre deti od 3 rokov Materiál: drevo, magnet Počet dielov: 52 Rozmery krabičky: 14,5 x 5,5 x 14,5 cm

Viga magnetické písmenáDrevené magnetky s motívom písmeniek sú skvelým doplnkom k detskej magnetickej tabuli. Nechajte svoje deti vytvárať si vlastné slová. Skladanie magnetov rozvíja u detí jemnú motoriku, predstavivosť, pamäť a logiku. balenie obsahuje celkovo až 52 kusov magnetiek, ktoré sú ľahko uchopiteľné do detskej ručičkysú vyrobené z kvalitného drevaCelá sada písmeniek je balená v praktickej krabičke z dreva pre lepšie uskladnenie.

Sada drevených magnetiek obsahuje 52 rôznych písmen. Magnetická abeceda naučí vaše dieťa učiť sa písmená a usporiadať z nich slová. Rozprávkovo farebné magnetky sa prilepia na špeciálnu magnetickú dosku alebo na chladničku.

Produkt Viga Drevená magnetická písmená v krabičke patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Wiky.sk, Darcekovy-raj.sk, AndreaShop.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Náučné hračky, patrí pod značku Viga, v ponuke predajcu Wiky.sk, Darcekovy-raj.sk, AndreaShop.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Viga Drevená magnetická písmená v krabičke je označený EAN kódom 6934510503246.

Viga Drevená magnetická písmená v krabičke - parametre produktu

Viga Drevená magnetická písmená v krabičke - história ceny a dostupnosti

Viga Drevená magnetická písmená v krabičke - ďalšie zaujímavé produkty

Viga Drevená magnetická písmená v krabičke - ako nakúpiť najvýhodnejšie?