KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom

KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom

KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom - popis produktu

Drevený sendvičovač s pohyblivými prvkami bude skvelým doplnkom do každej detskej kuchynky. Dieťa bude môcť pripravovať toasty pre svojich hostí!

Hriankovač bol vyrobený s dôrazom na každý detail, je vybavený páčkou vďaka ktorej toast 'vyskočí', rovnako ako v skutočnom toustovači. Všetky prvky boli starostlivo vybrúsené a natreté netoxickú farbou, takže vaše dieťa bude pri hraní v úplnom bezpečí.

Deti milujú napodobňovanie dospelých, pri hraní týchto hier získavajú cenné zručnosti nevyhnutné v dospelom živote. A čo viac, hračka bude stimulovať kreativitu dieťaťa a rozvíjať manuálne zručnosti.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: drevo
  • Rozmery produktu: pozri. fotogaléria
  • Rozmery balenia: 17 x 16,5 x 10,5 cm
  • Hmotnosť balenia: 0,59 kg

Deti milujú napodobňovanie dospelých! Vaše dieťa určite poteší, že vám môže pripraviť „raňajky do postele“. Vďaka súprave s hriankovačom nebudú hladné ani bábiky a plyšové medvedíky!

Produkt KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky DR, IKONKA, KIK v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevený riad, vyrába ho značka DR, IKONKA, KIK, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom označuje EAN kód 5903039710863.

KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom - parametre produktu

KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom - história ceny a dostupnosti

KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom - ďalšie zaujímavé produkty

KIK KX6204 Drevený sendvičovač s príslušenstvom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?