Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené

Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené

Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené - popis produktu

Malá nábytková zostava skladajúca sa zo štýlového vysokého stola a dvoch barových stoličiek. Môžete ju umiestniť na chodbu alebo do oddychovej zóny a uvidíte, že bude obľúbená! Láka k spontánnemu stretnutiu kolegov a k prestávke pri káve. Stoličky sú stohovateľné, doska stola sa vyrába z odolného lamina. Šikovná zostava nábytku vhodná pre krátky oddych alebo občerstvenie. Nezaberie veľa miesta! Biely stôl môžete doplniť o výrazné stoličky alebo zostať pri jednofarebnom vzhľade. Stôl Various bol navrhnutý dizajnérmi spoločnosti AJ Produkty. Je to pevný a moderný stôl so stabilnou oceľovou konštrukciou. Laminovaný povrch dosky stola je vysoko odolný voči vode a poškriabaniu. Veľmi ľahko sa čistí, stačí len jednoducho pretrieť vlhkou handričkou. Barová stolička Rio je vyrobená z jedného kusa polypropylénu vystuženého skleneným vláknom, ktorý je odolný voči UV žiareniu. Sedadlo a operadlo majú jemný sklon, ktorý vám poskytuje pohodlnú polohu pri sedení. Stolička je stohovateľná, čo uľahčuje čistenie, prepravu a skladovanie. Súčasťou stoličky je pevná opierka nôh pre väčšie pohodlie.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zostavy nábytku v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Produkt Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené je možné nájsť medzi produktmi v skupine Barové stoličky, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Barové stoly, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené - parametre produktu

Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené - história ceny a dostupnosti

Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené - ďalšie zaujímavé produkty

Zostava nábytku: Stôl Various + 2 barové stoličky Rio, červené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?