Najpopulárnejší predajcovia týchto produktov sú Grizly.sk, MojaLekáreň.sk, Alza.sk, Pilulka.sk, Heliumking.sk, CountryLife.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Vitanella.sk, eTabletka.sk, Notino.sk, Iliek.sk, SvetCukrárov.sk, Vivantis.sk, Esat.sk, Gymbeam.sk, Kokiskashop.sk, Profikuchar.sk, Kinekus.sk, Bioruza.sk, 4home.sk, Tescoma.sk a Tipa.sk. Všetci predajcovia
Citrónový koláč alebo bábovka Limoncello je tradičný taliansky dezert. Je veľmi obľúbený a osviežujúci najmä počas letných dní, perfektná voľba k rannej káve. Zmes je praktická voľba k výrobe tohto dezertu. Hotový koláčik môžete preliať citrónovou šťavou, bielkovou
Hotová prášková zmes na prípravu chrumkavého karamelového koláča. Cesto je možné použiť aj na prípravu muffins jednoducho cesto nalejte do polovice košíčkov tie vložte do formy na muffiny a dajte zapiecť. | Postup | Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu, zohrejte rúru na
Zmes na výrobu perníkov, ocení každý začínajúci cukrár. Samotná príprava je jednoduchá a zvládne ju každý. Hotové perníky stačí už len ozdobiť kráľovskou glazúrou, posypmi alebo jedlými dekoráciami. | Postup | Zmiešajte 500 g zmesy, 1 vajce, 60 g masla a 60 ml vody,
Zmes na výrobu obľúbených cupcakes, bez lepku. Po upečení výborne chutia a môžu byť ďalej ozdobované fondánom, cukrovým zdobením, posypom, krémom,polevami, čokoládou, jedlými dekoráciami, ovocím alebo marmeládou. Pri zdobení s marcipánom alebo fondánom použite na
Zmes na výrobu muffins, po upečení výborne chutia, môžu sa plniť aj dekorovať ovocím, posypmi, jedlými dekoráciami alebo čokoládovými hoblinkami. Pred samotným upečením je možnosť pridať do cesta nasekanú bielu, mliečnu alebo tmavú čokoládu, oriešky, ovocie alebo
Predpripravená zmes na výrobu francúzskych makróniek neobsahuje lepok. Vyvážené zloženie zabezpečí dokonalý nadýchaný korpus, chrumkavý hladký povrch a mäkký stred. Makrónky sú populárnym dezertom, môžete nimi ozdobovať torty, vytvoriť Macarons Tower alebo ich vložiť do
Vytvorte originálne čipkové zdobenie pomocou tejto zmesi. Biela zmes má chuť karamelu a je ideálna na dotvorenie napr. svadobných tort, cupcakes a ďalších dezertov. Tento produkt neobsahuje lepok, laktózu a je vhodný pre vegánov a vegetariánov. | Postup | Zmiešajte 50 ml vody s 50 g
Vynikajúci vanilkový jednoduchý koláč, ktorý je vhodný nielen pre vegánov. Po upečení ho môžete dozdobiť, ovocím, vanilkou, sladkými prelivmi alebo orieškami. Produkt je vhodný pre vegánov a vegetariánov. | Postup | Vyhrejte si rúru na 180 ° C. Zmiešajte 400 g zmesi, 160 ml vody
Bezlepková zmes na výrobu obľúbenej Red Velvet torty. Samotná príprava je jednoduchá a zvládne ju každý aj začínajúci cukrár. Hotový korpus môžete dozdobovať maslovým krémom, plnkami, jedlými dekoráciami alebo ovocím. Produkt neobsahuje palmový olej, AZO farbivá, geneticky
Populárne americké cookies sa hodia ku káve, čaju, na bežný deň aj oslavu. Za pomoci predpripraveného cesta si upečiete pravé cookies do pár minút. Ozdobiť ich môžete polevami alebo jedlými posypmi. | Postup | Do 500 g zmesi pridajte 150 g masla, 1 vajce a vymieste na tuhé cesto
Enchanted Krém je praktická zmes na výrobu ľahkého čokoládového krému. S krémom môžete zdobiť dezerty a torty ale predovšetkým cupcakes a brownies. Krém je nenáročný na prípravu, je ľahší ako maslový krém a je možné doňho pridávať esencie a arómy. | Postup | Zmiešajte