Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Citrónový koláč alebo bábovka Limoncello je tradičný taliansky dezert. Je veľmi obľúbený a osviežujúci najmä počas letných dní, perfektná voľba k rannej káve. Zmes je praktická voľba k výrobe tohto dezertu. Hotový koláčik môžete preliať citrónovou šťavou, bielkovou polevou, ozdobiť citrónovou kôrou alebo plátkami citrónu.
Postup
Predhrejte rúru na 170 ° C. Do misky si vložte 400 g zmesi 175 g masla a 4 ks vajíčok. Miešajte pri nízkych otáčkach cca 4 min do hladkého cesta. Vymažte si plech, tortovú formu alebo formu na bábovku maslom a strúhankou (alebo použite papier na pečenie), vylejte cesto a pečte cca 55 min. až kým koláč nanberie zlatistú farbu.
Priemerná výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota | 1583 kJ |
Energetická hodnota | 378 kcal |
Tuky | 1,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,6 g |
Sacharidy | 84,4 g |
- z toho cukry | 54,3 g |
Bielkoviny | 4,7 g |
Soľ | 1,3 g |
Zloženie
cukor (50%), pšeničná múka, citrónová šťava (koncentrát, 1%), jablko (1%), zdvíhacie činidlo: E450, E500, fruktózový sirup, prírodná aróma (citrusová), emulgátor: E472b (palmový, repkový) , E477 (dlaň), soľ, glukózový sirup (sušený), sušené mlieko (odstredené), ryžová múka, dochucovadlo (obsahuje 0,2% alkoholu), zahusťovadlo: E415, E440, rastlinný olej a tuk (dlaň).
Alergény
Môže obsahovať stopy: vajcia, sóje a vlčí bôb.
Tento produkt nájdete v skupine Zmesi na pečenie, patrí pod značku FunCakes, v ponuke predajcu Heliumking.sk.
Produkt Funcakes Zmes na výrobu citrónového koláča - Limoncello 400 g má EAN kód 8720143514685.
Hmotnosť | 400 g |
Pečenie | Ingrediencie |
Kategória | Zmesi na pečenie |
Značka | FunCakes |
E-shop | Heliumking.sk |
EAN | 8720143514685 |
Citrónový koláč alebo bábovka Limoncello je tradičný taliansky dezert. Je veľmi obľúbený a osviežujúci najmä počas letných dní, perfektná voľba k rannej káve. Zmes je praktická voľba k výrobe tohto dezertu. Hotový koláčik môžete preliať citrónovou šťavou, bielkovou
Hotová prášková zmes na prípravu chrumkavého karamelového koláča. Cesto je možné použiť aj na prípravu muffins jednoducho cesto nalejte do polovice košíčkov tie vložte do formy na muffiny a dajte zapiecť. | Postup | Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu, zohrejte rúru na
Vynikajúci vanilkový jednoduchý koláč, ktorý je vhodný nielen pre vegánov. Po upečení ho môžete dozdobiť, ovocím, vanilkou, sladkými prelivmi alebo orieškami. Produkt je vhodný pre vegánov a vegetariánov. | Postup | Vyhrejte si rúru na 180 ° C. Zmiešajte 400 g zmesi, 160 ml vody
Zmes na výrobu obľúbených cupcakes, bez lepku. Po upečení výborne chutia a môžu byť ďalej ozdobované fondánom, cukrovým zdobením, posypom, krémom,polevami, čokoládou, jedlými dekoráciami, ovocím alebo marmeládou. Pri zdobení s marcipánom alebo fondánom použite na
Vytvorte originálne čipkové zdobenie pomocou tejto zmesi. Biela zmes má chuť karamelu a je ideálna na dotvorenie napr. svadobných tort, cupcakes a ďalších dezertov. Tento produkt neobsahuje lepok, laktózu a je vhodný pre vegánov a vegetariánov. | Postup | Zmiešajte 50 ml vody s 50 g
Enchanted Krém je praktická zmes na výrobu ľahkého čokoládového krému. S krémom môžete zdobiť dezerty a torty ale predovšetkým cupcakes a brownies. Krém je nenáročný na prípravu, je ľahší ako maslový krém a je možné doňho pridávať esencie a arómy. | Postup | Zmiešajte
Múčna zmes bezgluténová na sladké pečenie, na koláče,keksy a všetko s pridaním kypiaceho prášku. | Dietetická potravina vyrobená špeciálne pre ľudí trpiacich neznášanlivosťou gluténu, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. | Zloženie: kukuričný škrob,
Najtelo Múka z pestreca mariánskeho 400 g Pestrec mariánsky zvolili v roku 2013 za liečivú rastlinu roka. Má charakteristickú výraznú vôňu aj chuť. Je výborný predovšetkým na detoxikáciu pečene a na posilnenie imunity. Je to bezlepkový prípravok. Odporúča sa preto pre ľudí
Bezlepková zmes na výrobu obľúbenej Red Velvet torty. Samotná príprava je jednoduchá a zvládne ju každý aj začínajúci cukrár. Hotový korpus môžete dozdobovať maslovým krémom, plnkami, jedlými dekoráciami alebo ovocím. Produkt neobsahuje palmový olej, AZO farbivá, geneticky
Zmes na výrobu perníkov, ocení každý začínajúci cukrár. Samotná príprava je jednoduchá a zvládne ju každý. Hotové perníky stačí už len ozdobiť kráľovskou glazúrou, posypmi alebo jedlými dekoráciami. | Postup | Zmiešajte 500 g zmesy, 1 vajce, 60 g masla a 60 ml vody,
Predpripravená zmes na výrobu francúzskych makróniek neobsahuje lepok. Vyvážené zloženie zabezpečí dokonalý nadýchaný korpus, chrumkavý hladký povrch a mäkký stred. Makrónky sú populárnym dezertom, môžete nimi ozdobovať torty, vytvoriť Macarons Tower alebo ich vložiť do
EATfit bezlepková zmes Linecké 400 g | | Vyskúšajte bezlepkovú zmes na prípravu lineckého pečiva. | | Zloženie: zmes múk (pohánková, ryžová, pšenová, čirokové múka), práškový cukor (cukor, zemiakový škrob 3%), citrónová kôra, vanilka mletá | K Vianociam patrí neodmysliteľne
Hotovú karamelovú zmes môžete použiť ako plnku či polevu na koláče, múčniky a torty. Karamelom môžete tiež zdobiť zmrzliny, donuts, cupcakes alebo si pripraviť domáce veterníky s karamelovým krémom. | Postup | Ohrievajte v mikrovlnnej rúre 1 minútu alebo ohrejte vo vodnom kúpeli
Charakteristika: PROMIX®-UNI KOMFORT – univerzálna bezlepková zmes pre pečenie v automatických pekárňach, určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom.Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.Tehotenstvo a dojčenie: Pred
Maková múka nie je to isté ako mletý mak. V porovnaní s mletým makom má múka asi o 30% vyššie nutričné hodnoty. Pri múke sa pomocou lisovania za studena odstráni z maku olej a až následne sa mak zbavený oleja zomelie na jemnú múku. Oproti mletému maku sa múka dá bezpečne
Zmes je bez obsahu mlieka, vajec, umelých farbív, arómy a konzervačných látok. Použitie tejto zmesi v mnohých receptúrach ponúka rozšírenie možností na zdravé a chutné stravovanie. | | | | Zloženie: Zemiakové vločky (34%), pšenová múka, kukuričná múka, kukuričný škrob,
Zmes na výrobu muffins, po upečení výborne chutia, môžu sa plniť aj dekorovať ovocím, posypmi, jedlými dekoráciami alebo čokoládovými hoblinkami. Pred samotným upečením je možnosť pridať do cesta nasekanú bielu, mliečnu alebo tmavú čokoládu, oriešky, ovocie alebo
Populárne americké cookies sa hodia ku káve, čaju, na bežný deň aj oslavu. Za pomoci predpripraveného cesta si upečiete pravé cookies do pár minút. Ozdobiť ich môžete polevami alebo jedlými posypmi. | Postup | Do 500 g zmesi pridajte 150 g masla, 1 vajce a vymieste na tuhé cesto
Sandra špenát Kompletná zmes na výrobu špeciálnych liatych hmôt so špenátom (mechový koláč). Možno ju použiť na výrobu rôznych druhov korpusov, valcovaných plátov a košíčkov. | Zloženie : cukor, pšeničná múka, sušené mlieko, cícerová múka, kypriace látky (E450, E500),
iPlody Zmes na chlieb so smaženou cibuľkou Low carb 125 g | | Jedinečná zmes na výrobu bezlepkového chleba so smaženou cibuľkou s nízkym obsahom sacharidov a cukrov (LOW CARB). Vďaka našej bezlepkovej zmesi dokáže cibuľový bochník chleba upiecť aj začiatočník. Naša zmes obsahuje
Topnatur Zmes na pečenie Low carb 250 g | | Instantná zmes, ktorá je low carb s obashem xylitolu. Zo zmesi upečieme bublaninu, ovocné koláče, muffiny a veľa iných dobrôt. | | So zmesou dokáže pracovať aj začiatočník, príprava je veľmi jednoduchá. | | | Dôležitou zložkou zmesi je
Bezlepková múka Schar Mix C Patisserie 1000 g | | | sypká zmes bez lepku na pečenie s kypriacim práškom | | Zloženie: kukuričný škrob, kukuričná múka, zahusťovadlo: karubín. Môže obsahovať stopy sóje a vlčieho bôbu. BEZ LAKTÓZY. Uchovajte v suchu a chráňte pred
Low carb zmes na chlieb s vlašskými orechmi je jedinečná zmes na výrobu bezlepkového chleba s vlašskými orechmi, s nízkym obsahom sacharidov a cukrov. Vďaka jednoduchej príprave zmesi dokáže svoj bochník chleba upiecť aj úplný začiatočník. Zmes obsahuje vyvážený pomer
Low carb zmes na chlieb s vlašskými orechmi a eidamom je jedinečná zmes na výrobu bezlepkového chleba s vlašskými orechmi a eidamom, s nízkym obsahom sacharidov a cukrov. Vďaka jednoduchej príprave zmesi dokáže svoj bochník chleba upiecť aj úplný začiatočník. Zmes obsahuje