Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36

Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36

Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36 - popis produktu

Máme pre vás niečo špeciálne! Zrkadlové zlaté členkové čižmy so zipsom na boku, ktoré dokonale zapadnú do nadchádzajúcich trendov. Vyrobené z kvalitnej ekologickej kože so zrkadlovým efektom. Vystužená päta. Päta v tvare širokého bloku. Špicatý prst. Určite si pozrite aj ďalšie modely členkových topánok v našej ponuke! Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostíVEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, Sweet Shoes, je vyrobený vo veľkosti 36, vo farebnej verzii zlatá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členková obuv od značky Rouzit, Sweet Shoes vo veľkosti 36, vo farebnej verzii zlatá, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Rouzit, Sweet Shoes, je vyrobený vo veľkosti 36, farebný variant je zlatá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36 - parametre produktu

Veľkosť36
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbazlatá
Vonkajší materiálekologická koža
Zapínaniezips
Špička topánkyšpicatá
Vzorjednofarebný
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiálekologická koža
Výška podpätku / platformy8 cm
Zateplenieáno
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Zrkadlá, Členkové čižmy
ZnačkaRouzit, Sweet Shoes
Veľkosť36
Farbazlatá
E-shopRouzit.sk

Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36 - história ceny a dostupnosti

Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36 - ďalšie zaujímavé produkty

Zrkadlové zlaté kožené členkové čižmy na podpätkoch - 36 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?