Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL)

Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL)

Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL) - popis produktu

Pánska zimná bunda Svalbard Gore-Tex ® Infinium Tilak ® sa hodí na outdoorové nosenie v horách. Bunda je vďaka materiálu nepremokavá, paropriepustná a vetruvzdorná.

Univerzálne použitie

Pánska zimná bunda Svalbard Gore-Tex ® Infinium Tilak je veľmi teplá a veľmi dobre zbaliteľná bunda pre najširšie outdoorové použitie. S touto bundou nemusíte riešiť, aké počasie vás čaká. Stačí ju mať na sebe.

Vodeodolný zips a 6 vreciek

Predný zips je vodeodolný. Aj v najsilnejšom daždi si môžete byť istí, že nepremoknete cez najzraniteľnejšie miesto. Na bunde nájdete 3 vonkajšie a 3 vnútorné vrecká.

Nízka hmotnosť

Hoci je zimná bunda určená na nosenie v drsných podmienkach, jednou z hlavných predností je okrem ľahkej zbaliteľnosti nízka hmotnosť.

Nastaviteľná kapucňa a anatomické rukávy

Aby došlo k maximálnej eliminácii úniku telesného tepla, je možné na tejto zimnej bunde nastaviť kapucňu podľa konkrétnych potrieb. K pohodliu a udržaniu tepelného komfortu určite prispejú anatomické rukávy, ktorými sa táto zimná bunda môže pýšiť. V prípade potreby je možné predĺžený zadný diel bundy stiahnuť v bokoch.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • vodeodolný predný zips
  • udrží tepelný komfort
  • ľahká ako pierko
  • univerzálne použitie
  • anatomicky tvarované rukávy
  • 3 vonkajšie a 3 vnútorné vrecká
  • nastaviteľná kapucňa
  • ľahké zbalenie bundy do vnútorného vrecka
  • predĺžený zadný diel so sťahovaním v bokoch

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske bundy, vyrába ho značka Tilak Military Gear®, v ponuke predajcu Top-ArmyShop.sk.

Produkt Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske kabáty od značky Tilak Military Gear®, nájdete ho u predajcu Top-ArmyShop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku Tilak Military Gear® v ponuke e-shopu Top-ArmyShop.sk.

Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL) - parametre produktu

Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL) - história ceny a dostupnosti

Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL) - ďalšie zaujímavé produkty

Zimná bunda Svalbard Gore-Tex® Infinium Tilak® – Bronze Brown (Farba: Bronze Brown, Veľkosť: XL) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?