Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126

Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126

Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126 - popis produktu

Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teploKúpte Zen Spa Set (Vankúš + Relaxačné vankúšiky) | Chlad a teplo za najlepšiu cenu. Ste unavení a ochromení z dôvodu nadmernej práce a vaše zdravie sa rozpadá? Sada Zen Spa je najlepším riešením problémov so stresom a únavou, ktoré sú v dnešnom rušnom živote také bežné. Relaxačné vankúšiky Zen Spa sú reverzibilné: na jednej strane majú mäkký plyš a na strane druhej svieži hodvábny satén. Sada Zen Spa obsahuje: krčný vankúš s mikrokuličkami a gélové vankúšiky pre oči, chrbát a ďalšie oblasti. Terapeutické gélové vaky na vankúšiky sa môžu zohrievať alebo chladiť na úľavu v určitých oblastiach (chrbát, oči atď.). Už nehľadajte nič! Kúpte Zen Spa Set hneď teraz a začnite si užívať absolútnu relaxáciu a pohodlie vďaka výhodám a výhodným účinkom Zen Spa.hmotnosť: 720 g.inn F1505126

Produkt Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126 patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126 - parametre produktu

Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126 - história ceny a dostupnosti

Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126 - ďalšie zaujímavé produkty

Zen Spa Set (vankúš + relaxačné vankúšiky) Chlad a teplo, In5126 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?