Závesné kreslo RASMUS

Závesné kreslo RASMUS

Závesné kreslo RASMUS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné kreslo RASMUS - popis produktu

Závesné kreslo RASMUS môžete umiestniť v interiéri aj exteriéri. Vďaka použitým materiálom ako je oceľ a umelý ratan je kreslo odolné a pevné. Konštrukcia kresla je vyrobená z lakovanej ocele, ktorá je potiahnutá odolným umelým ratanom v šedej farbe. Vnútri vajíčka sa nachádza silný, mäkký vankúš pre maximálne pohodlie pri relaxe. Súčasťou kresla je oceľový stojan v čiernej farbe. Farba:sivá / čierna Materiál:látka / umelý ratan / oceľ Rozmery:šírka: 85 cmhĺbka: 60 cmvýška: 202 cm výška sedu: 60 cm Dodávané v demonte.,Závesné kreslo RASMUS môžete umiestniť v interiéri aj exteriéri. Vďaka použitým materiálom ako je oceľ a umelý ratan je kreslo odolné a pevné. Konštrukcia kresla je vyrobená z lakovanej ocele, ktorá je potiahnutá odolným umelým ratanom v šedej farbe. Vnútri vajíčka sa nachádza silný, mäkký vankúš pre maximálne pohodlie pri relaxe. Súčasťou kresla je oceľový stojan v čiernej farbe. Farba:sivá / čierna Materiál:látka / umelý ratan / oceľ Rozmery:šírka: 85 cmhĺbka: 60 cmvýška: 202 cm výška sedu: 60 cm Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Závesné kreslo RASMUS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Závesné kreslá, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné závesné kreslá, vyrába ho značka Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Závesné kreslo RASMUS - parametre produktu

Závesné kreslo RASMUS - história ceny a dostupnosti

Závesné kreslo RASMUS - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné kreslo RASMUS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?