Závesné kreslo PIPER Modrá #7162638

Závesné kreslo PIPER Modrá #7162638

Závesné kreslo PIPER Modrá #7162638

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné kreslo PIPER Modrá - popis produktu

Nie je nič lepšie ako odpočinok po ťažkom a namáhavom dni. Posaďte sa do nášho závesného kresla PIPER. Príjemne vás pohojdá, a vnesie tak do náročného dňa pohodu a novú energiu. PIPER je moderná, vhodná do interiéru, ale dokáže oživiť aj terasu alebo záhradu. Jej telo tvorí umelý ratan, ktorý je pevný, pružný a odolný voči vplyvom počasia. PIPER dotvára stabilný oceľový stojan. Je hnedej farby a dodáva kreslu patričnú oporu. Závesné kreslo PIPER zaujme kombináciou hnedej a sivohnedej farby. Pohodlie dotvára vankúše. Jednoduchšie vstávanie zaisťujú otvory, ktoré sa nachádzajú na boku kresla. S kreslom PIPER sa už určite nebudete cítiť unavení a podráždení z vyčerpania. S ním zabudnete na všetko. Farba:hnedá / sivohnedáhnedá / sivohnedá / modrá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:oceľ / umelý ratan / látka Rozmery:šírka: 103 cmhĺbka: 120 cmvýška: 190 cm rozmery kresla: 82x50x124 cm šírka sedu: 82 cmhĺbka sedu: 60 cm Nosnosť:150 kg Hmotnosť:23 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, farebné prevedenie je hnedá, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Závesné kreslo PIPER Modrá #7162638 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, farebné prevedenie je hnedá, materiálové zloženie Technoratan, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné závesné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, vo farebnej verzii hnedá, je vyrobený z materiálu Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Závesné kreslo PIPER Modrá - parametre produktu

FARBAModrá
FARBASivá
FARBAHnedá
ŠTÝLModerný
HMOTNOSŤ23 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTechnoratan
POLOHOVACIENie
NOSNOSŤ150 kg
HĹBKA SEDU60 cm
NASTAVITEĽNÁ VÝŠKANie
HOJDACÍ MECHANIZMUSÁno
VÝŠKA190 cm
ŠÍRKA103 cm
HĹBKA120 cm
ŠÍRKA SEDU82 cm
BAREVNÁ VARIANTAModrá
Hmotnosť23000.000g
KategóriaKreslá, Záhradné kreslá, Závesné kreslá, Záhradné závesné kreslá, Záhradné závesná kreslá
ZnačkaVIPKON
Farbahnedá
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Závesné kreslo PIPER Modrá - história ceny a dostupnosti

Závesné kreslo PIPER Modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné kreslo PIPER Modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?