Závesné kreslo ALYSSA #7192697

Závesné kreslo ALYSSA #7192697

Závesné kreslo ALYSSA #7192697

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné kreslo ALYSSA - popis produktu

Viete si predstaviť krajší a dokonalejší odpočinok vonku na čerstvom vzduchu izolovaní od reality a všetkých každodenných starostí? Predstavujeme vám závesné hojdacie kreslo ALYSSA. Ideálne riešenie pre ľudí, ktorí milujú chuť blaženej lenivosti a sladkého ničnerobenia. Kreslo je vyrobené zo 100% bavlny v jemnej bielej farbe. Disponuje štyrmi závesnými lanami a dvoma kovovými obručami na uchytenie kresla. Maximálny luxus vám dopraje aj mäkký vankúš, ktorý vaše unavené telo a myseľ zregeneruje a obnoví. Závesné kreslo sa bude krásne vynímať v interiéri aj exteriéri. Harmonicky spája estetické a funkčné kvality, čo z neho robí jedinečný a nenahraditeľný skvost. Stojan nie je súčasťou balenia! Farba:biela Materiál:látka Rozmery:šírka: 80 cmhĺbka: 80 cmvýška: 155 cm hĺbka sedu: 45 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:5 kg Dodávané v demonte.,Viete si predstaviť krajší a dokonalejší odpočinok vonku na čerstvom vzduchu izolovaní od reality a všetkých každodenných starostí? Predstavujeme vám závesné hojdacie kreslo ALYSSA. Ideálne riešenie pre ľudí, ktorí milujú chuť blaženej lenivosti a sladkého ničnerobenia. Kreslo je vyrobené zo 100% bavlny v jemnej bielej farbe. Disponuje štyrmi závesnými lanami a dvoma kovovými obručami na uchytenie kresla. Maximálny luxus vám dopraje aj mäkký vankúš, ktorý vaše unavené telo a myseľ zregeneruje a obnoví. Závesné kreslo sa bude krásne vynímať v interiéri aj exteriéri. Harmonicky spája estetické a funkčné kvality, čo z neho robí jedinečný a nenahraditeľný skvost. Stojan nie je súčasťou balenia! Farba:biela Materiál:látka Rozmery:šírka: 80 cmhĺbka: 80 cmvýška: 155 cm hĺbka sedu: 45 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Závesné kreslo ALYSSA #7192697 patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Kondela, VIPKON, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Závesné kreslá, patrí pod značku Kondela, VIPKON, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Závesné kreslo ALYSSA #7192697 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné závesné kreslá, vyrába ho značka Kondela, VIPKON v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Závesné kreslo ALYSSA - parametre produktu

Závesné kreslo ALYSSA - história ceny a dostupnosti

Závesné kreslo ALYSSA - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné kreslo ALYSSA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?