Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené

Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené

Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené - popis produktu

Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelenéPri plánovaní odpočinku na balkóne alebo na záhrade stojí za zváženie závesné kreslo. Brazílska hojdacia sieť je dokonalým riešením pre všetkých, ktorí si cenia pohodlie a originálne riešenia. Hodí sa všade tam, kde si obyvateľ želá blažený odpočinok, presne taký bezstarostný ako spánok v hojdacej sieti v kempe v lese alebo na exotickej pláži. Hojdacia sieť v každom interiéri predstavuje letnú náladu a neuveriteľnú ľahkosť. Na jeseň a v zime taký kus nábytku s dovolenkovou dušou tak isto poteší. Naše brazílske kreslo na drevenom ráme pripevnenom k ​​stropu bude ideálne do interiéru. V lete a v teplejších chvíľach jari a jesene ho bez váhania odložte do záhrady alebo na terasu. Parametre:hojdacie kreslo pre jednu osobu od spoločnosti Promisideálne na relaxáciu na balkóne, terase alebo v izbách upevnenie na háku na stropmateriál: polyesternosnosť - do 100 kgmasívny, drevený rámodolný materiál odolný voči vyblednutiudva vankúše v cenevysoká kvalitamoderný dizajnumožňuje hojdanieľahko sa čistírozmery (bez lana):šírka: 100 cmvýška: 100 cmrozmery vankúša:šírka: 40 cmhĺbka: 36 cmfarba: modrozelená 

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Promis, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hojdacie kreslá, je v ponuke značky Promis v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné hojdačky od značky Promis v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené - parametre produktu

Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené - história ceny a dostupnosti

Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné hojdacie kreslo Promis Hamak HM100, modrozelené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?