Závesná lampa BIANCO 3 #7984400

Závesná lampa BIANCO 3 #7984400

Závesná lampa BIANCO 3 #7984400

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesná lampa BIANCO 3 - popis produktu

Dizajnový závesný luster v škandinávskom štýle sa bude hodiť do spálne alebo obývacej izby. Je tvorený z kovového závitu a spolu s bielymi látkovými tienidlami lemovanými orechovou dyhou vytvára dokonalú harmóniu, ktorá ladí s každým dizajnom a farebnou schémou. Lampa je vybavená závitom E27, ktorý je kompatibilný aj s úspornými LED žiarovkami. Kombinujte s ďalšími zo série BIANCO. Farba:biela / orech Materiál:kov / látka / dyha Varianty:2 tienidlá3 tienidlá Výber typu lampy zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Rozmery:šírka tienidla: 15 cmhĺbka tienidla: 15 cmvýška tienidla: 15 cm celková dĺžka: 90 cmcelková šírka: 49 / 68 cm závit pre žiarovku: E27napätie: 230V / 50H Hmotnosť:0,8 / 1 kg Dodávané v demonte.,Dizajnový závesný luster v škandinávskom štýle sa bude hodiť do spálne alebo obývacej izby. Je tvorený z kovového závitu a spolu s bielymi látkovými tienidlami lemovanými orechovou dyhou vytvára dokonalú harmóniu, ktorá ladí s každým dizajnom a farebnou schémou. Lampa je vybavená závitom E27, ktorý je kompatibilný aj s úspornými LED žiarovkami. Kombinujte s ďalšími zo série BIANCO. Farba:biela / orech Materiál:kov / látka / dyha Varianty:2 tienidlá3 tienidlá Výber typu lampy zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Rozmery:šírka tienidla: 15 cmhĺbka tienidla: 15 cmvýška tienidla: 15 cm celková dĺžka: 90 cmcelková šírka: 49 / 68 cm závit pre žiarovku: E27napätie: 230V / 50H Hmotnosť:0,8 / 1 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dizajnový nábytok, patrí značke Candellux Lighting, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Závesná lampa BIANCO 3 #7984400 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Osvetlenie do spálne, je v ponuke značky Candellux Lighting, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Závesná lampa BIANCO 3 - parametre produktu

Závesná lampa BIANCO 3 - história ceny a dostupnosti

Závesná lampa BIANCO 3 - ďalšie zaujímavé produkty

Závesná lampa BIANCO 3 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?