Zástera Miss world

Zástera Miss world

Zástera Miss world

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zástera Miss world - popis produktu

Každá žena aspoň raz v živote uvažovala nad tým, aké by to bolo byť kráľovnou krásy. Už nemusíte ticho závidieť dievčatám v súťaži vysielanej v televízii. Kuchynská zástera Miss world urobí kráľovnú krásy z akejkoľvek dámy a len za pár sekúnd. Táto nápaditá zástera ochráni váš odev pred znečistením, vnesie do varenia o trošku viac zábavy a môže okoreniť servírovanie pokrmov partnerovi. Vhodná je i ako darček pre ženy, ktorým tak jednoducho vyjadríte, že sú pre vás Miss world, kompliment už nemusí byť podaný len klasickou formou, ale i nápaditým veľavravným darom. Vyrobená z ohňovzdornej polyesterovej látkyVysoko kvalitná potlač pokrytá teflonom, odolná, nespiera sa!Packeta (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Produkt Zástera Miss world je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské zástery, nájdete ho u predajcu Balabim.sk.

Zástera Miss world - parametre produktu

Zástera Miss world - história ceny a dostupnosti

Zástera Miss world - ďalšie zaujímavé produkty

Zástera Miss world - ako nakúpiť najvýhodnejšie?