Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902

Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902

Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902 - popis produktu

Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902sada 2ksStabilný dizajnProtišmykový gumový povlakKartáčovaný nerezový kovVeľkosť  H x Š x H: približne 3,7 x 5 x 12,5 cmTelo vyrobené z robustnej nehrdzavejúceho kovuČierny gumový náterHmotnosť klínu: približne 130 g2 dverové kliny v súpraveVšetky dvere nechajte otvorené pomocou klinovej záražkyNepáči sa vám byť v uzavretých priestoroch? Zvlášť vo vašom apartmáne sú všetky dvere vždy otvorené, takže sa môžete voľne pohybovať z jednej miestnosti do druhej. S touto elegantnou súpravou do dverí z nehrdzavejúcej ocele získate dve klinové záražky, ktoré udržiavajú dvere spoľahlivo otvorené bez poškodenia vašej podlahy. Čierny gumový plášť je protišmykový a úplne obklopuje kovové telo. Vďaka rebrovanej a mäkkej štruktúre na spodnej strane je dverová zátka mimoriadne protišmyková a chráni podlahu pred poškriabaním. Obe dverné nárazníky sú vybavené rukoväťou, takže môžete jednoducho vytiahnuť kliny pod dvere kedykoľvek.podrobnosti o produkteDverová záklopka pre všetky dverePraktická rukoväť pre ľahké umiestnenie alebo vytiahnutieJemné na dverách a na podlaheZvlnená spodná časť je zvlášť odolná voči skĺznutiuKlin môže byť jednoducho zatlačený pod dvereVhodný aj pri väčšej svetlej výškedodávka2x nerezová dverová zátkard 10017902

Produkt Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902 patrí do skupiny produktov Zarážky na dvere, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902 - parametre produktu

Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902 - história ceny a dostupnosti

Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902 - ďalšie zaujímavé produkty

Zarážka na dvere z nehrdzavejúceho kovu sada 2 kusy, RD7902 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?