Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks

Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks

Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks - popis produktu

Moderná zarážka dverí s madlomTáto ťažká zarážka v súprave 2 kusov je ideálna na to, aby zabránila náhodnému zabuchnutiu dverí. Podlahové nárazníky sú možné voľne a jednoducho meniť pomocou praktickej rukoväte. Vysoká hmotnosť a pogumovaná spodná strana nerezovej zarážky dverí zaisťujú stabilné státie na všetkých poschodiach. Poškodeniu dverí a nábytku zabraňujú aj okolité gumené krúžky. Moderný dizajn nenápadne zapadne do mnohých interiérov.Zarážky dverí na podlahe vysokej miestnostiŤažká brzda dverí vyrobených z nehrdzavejúcej ocele v praktickej sade 2 ksZabraňuje zabuchnutiu dverí a okien pri prievaneJednoducho ho zdvihnite pomocou rukoväte a umiestnite všade pred dveramiChráni podlahy, steny a oveľa viac. pred poruchou a škrabancamiSkvelá všestranná ochrana vďaka 3 okolitým gumeným krúžkomPodlahový nárazník stojí bezpečne vďaka protišmykovej spodnej častiSúprava dverových zarážok 2 v detaileRozmery V x V: cca 20 x 7 cmHmotnosť: cca 1,2 kg každýMateriál: nehrdzavejúca oceľ, gumaFarba: Strieborná, Čiernarozsah doručenia2x zarážka dveríbez dekorácieMateriálové zloženie90% nehrdzavejúca oceľ10% gumaRD 10045774

Produkt Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks patrí do skupiny produktov Zarážky na dvere, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks - parametre produktu

Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks - história ceny a dostupnosti

Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks - ďalšie zaujímavé produkty

Dverová zarážka s rukoväťou RD45774, 2ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?