Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia)

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia)

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia) - popis produktu

Hra na PC Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia):Môžete sa tešiť na strhujúci a premyslený príbeh, ktorý definuje nové štandardy pre rozprávanie hier s nelineárnym dejom. Hra okrem epického príbehu ponúka aj originálne brutálny bojový systém, ktorý spája taktické prvky s dynamickou akciou do jedinečného celku. Nový, moderný herný engine sprostredkováva nádherné vizuálne spracovanie aj sofistikované herné mechanizmy a necháva hráča nahliadnuť do najživšieho a najrealistickejšieho sveta, ktorý bol kedy pre RPG stvorený. Ohromujúci príbeh, dynamický bojový systém, nádherná grafika aj to ostatné, čo robilo z pôvodného Zaklínača takú skvelú hru, je teraz umocnené modernejšou a prepracovanejšou technológiou.Tri nezávislé zápletky s niekoľkými alternatívnymi udalosťami odvíjajúce sa podľa hráčovej voľby môžu vyústiť do niekoľkých zakončení a odhaliť ďalšie vedľajšie príbehy. Tentoraz nebude herný čas taký dlhý, ako v prvej časti, čaká vás však hutný príbeh nabitý udalosťami. Komplexný, realistický a premyslený príbeh sa opiera o témy, ktoré sú v ostatných RPG videné len zriedka. Je rozprávaný štýlom, ktorý je pre súčasných hráčov zrozumiteľný a veľmi pútavý. Hráč vyšetruje vraždy panovníkov Severných kráľovstiev a sleduje Geraltove osobné pohnútky, ktoré predstavujú hľadanie jeho vlastného osudu. Pozvoľna odhaľuje, ako najsilnejšie mocnosti ovplyvňujú jeho situáciu a do akej úlohy ho tlačia.Obsah rozšírenej verzie2x DVD so samotnou hrou, ktorá sa nainštaluje v najnovšej verzii 3.0 (rozšírená edícia)Profesionálne české titulkyČeský a slovenský manuálDigitálna mapa sveta a sprievodca hrouArtbook

Tento produkt nájdete v skupine PC hry, je v ponuke značky CD Projekt Red, nájdete ho v e-shope Alza.sk, PGS.sk.

Produkt Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia) patrí do skupiny produktov Hry na PC, patrí značke CD Projekt Red, v ponuke predajcu Alza.sk, PGS.sk.

Produkt Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia) je označený EAN kódom 8592720120516.

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia) - parametre produktu

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia) - história ceny a dostupnosti

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia) - ďalšie zaujímavé produkty

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov CZ (Rozšírená verzia) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?