Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá #1613607

Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá #1613607

Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá #1613607

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 977,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá - popis produktu

VEĽKÝ ÚLOŽNÝ BOX Veľký úložný box je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí potrebujú praktické a priestranné úložisko pre záhradné náradie, hračky, vankúše, prikrývky alebo iné predmety, ktoré chcete mať ľahko dostupné v záhrade. S úložným priestorom s obsahom 841 litrov ponúka box dostatok miesta na uskladnenie veľkého množstva vecí.   MATERIÁL Ukladací box má silnú a odolnú konštrukciu z kombinácie práškovo lakovaného hliníka a kvalitného polyratanu. Plná odolnosť polyratanu voči poveternostným podmienkam, vrátane intenzívneho slnečného žiarenia, umožňuje boxu stáť kdekoľvek na záhrade.   MOŽNOSŤ VYUŽITIA AKO LAVIČKA NA SEDENIE Okrem svojej hlavnej funkcie úložného priestoru je možné box využiť aj ako lavičku na sedenie, čo pridáva k jeho multifunkčnosti a praktickosti. DOSTUPNÉ FAREBNÉ VARIANTY Úložný box ponúkame v 6 elegantných farebných variantoch a ľahko si tak vytvoríte dizajnový kút na vašej záhrade. hnedá krémová svetlosivá sivá prírodná biela   Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.   TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál: polyratan / hliník   Rozmery: šírka: 141 cm hĺbka: 78 cm výška: 79 cm   Objem: 841 litrov   Hmotnosť: 21,5 kg MONTÁŽ Vďaka veľkej kapacite sa do boxu zmestí široká škála predmetov, čo vám umožní udržať vašu záhradu či terasu upratanú a organizovanú. Montáž boxu je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje, čo uľahčuje jeho rýchle zostavenie a použitie. Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale.

Produkt Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá #1613607 patrí do skupiny produktov Úložné boxy, patrí značke HOME-G, vo farebnej verzii Cappuccino, z materiálu Technoratan.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné úložné boxy od značky HOME-G, vo farebnej verzii Cappuccino, je vyrobený z materiálu Technoratan.

Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá - parametre produktu

FARBABiela
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBAKrémová
FARBACappuccino
TVARObdĺžnikový
MATERIÁLKov
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
VÝŠKA79 cm
HMOTNOSŤ21,5 kg
ŠÍRKA141 cm
ŠTÝLRatanový
ŠTÝLPraktický
HĹBKA78 cm
OBJEM841 l
BAREVNÁ VARIANTASivá
Hmotnosť21500.000g
KategóriaÚložné boxy, Záhradné úložné boxy
ZnačkaHOME-G
FarbaCappuccino
MateriálTechnoratan

Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá - história ceny a dostupnosti

Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný úložný box polyratan 841 l Sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?