Záhradný úložný box Dekorhome Čierna #1615296

Záhradný úložný box Dekorhome Čierna #1615296

Záhradný úložný box Dekorhome Čierna #1615296

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 133,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný úložný box Dekorhome Čierna - popis produktu

Tento záhradný úložný box je perfektné riešenie pre vždy upratanú a zrovnanú záhradu, terasu alebo dvorček. Úložný box z klimaticky odolného a solídneho ratanu je perfektný pre vnútorné aj vonkajšie použitie. Tento box na podušky je vhodný na uloženie vašich podušiek, vankúšov, prikrývok, hračiek a ďalších vecí. Drevená rukoväť je ošetrená olejom a vnútorný vodovzdorný vak chráni vaše veci pred vlhkosťou. Úložný box je navrhnutý s 2 kolieskami a rukoväťou na jednej strane pre ľahkú prepravu. Navyše sa ľahko čistí vlhkou handričkou. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:čiernašedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:PE ratan / masívne akáciové drevo ošetrené prírodným olejom / práškovo lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 120 cm (130 cm s rukoväťou)hĺbka: 65 cmvýška: 61 cm Hmotnosť:14,5 kg

Tento produkt nájdete v skupine Úložné boxy, patrí značke Vida, vo farebnej verzii hnedá, z materiálu Technoratan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Záhradný úložný box Dekorhome Čierna #1615296 patrí do skupiny produktov Záhradné úložné boxy od značky Vida, vo farebnej verzii hnedá, je vyrobený z materiálu Technoratan, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Záhradný úložný box Dekorhome Čierna - parametre produktu

FARBAČierna
FARBASivá
FARBAHnedá
ŠTÝLModerný
ŠTÝLElegantný
ŠTÝLPraktický
TVARObdĺžnikový
MATERIÁLKov
MATERIÁLMasívne drevo
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
DEKORAkácia
ŠÍRKA130 cm
ŠÍRKA120 cm
VÝŠKA61 cm
HMOTNOSŤ14,5 kg
HĹBKA65 cm
BAREVNÁ VARIANTAČierna
Hmotnosť14400.000g
KategóriaÚložné boxy, Záhradné úložné boxy
ZnačkaVida
Farbahnedá
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradný úložný box Dekorhome Čierna - história ceny a dostupnosti

Záhradný úložný box Dekorhome Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný úložný box Dekorhome Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?