Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna #6817979

Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna #6817979

Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna #6817979

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna - popis produktu

Naša ratanová podnožka sa stane ústredným prvkom vašej terasy, záhrady alebo verandy! Táto podnožka je vyrobená z PE ratanu, odolného voči vode a poveternostným vplyvom, takže sa ľahko čistí, je odolná proti opotrebeniu a vhodná na každodenné používanie. Oceľové rámy s práškovým nástrekom a hliníkové nohy prispievajú k značnej pevnosti a odolnosti taburetu. Vďaka svojej ľahkej konštrukcii sa taburet ľahko premiestňuje a skladuje. Táto podnožka je dodávaná s vysoko komfortným, silne polstrovaným vankúšom. Poťah na vankúš je snímateľný a prateľný. Poznámka: Odporúčame taburet v snehu, mraze či daždi prikrývať. Farba:čierna / bielahnedá / bielačierna sivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:PE ratan / kov / látka Rozmery:šírka: 53 cmhĺbka: 53 cmvýška: 30 cm Hmotnosť:6 kg,Naša ratanová podnožka sa stane ústredným prvkom vašej terasy, záhrady alebo verandy! Táto podnožka je vyrobená z PE ratanu, odolného voči vode a poveternostným vplyvom, takže sa ľahko čistí, je odolná proti opotrebeniu a vhodná na každodenné používanie. Oceľové rámy s práškovým nástrekom a hliníkové nohy prispievajú k značnej pevnosti a odolnosti taburetu. Vďaka svojej ľahkej konštrukcii sa taburet ľahko premiestňuje a skladuje. Táto podnožka je dodávaná s vysoko komfortným, silne polstrovaným vankúšom. Poťah na vankúš je snímateľný a prateľný. Poznámka: Odporúčame taburet v snehu, mraze či daždi prikrývať. Farba:čierna / bielahnedá / bielačierna sivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:PE ratan / kov / látka Rozmery:šírka: 53 cmhĺbka: 53 cmvýška: 30 cm Hmotnosť:6 kg

Produkt Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna #6817979 patrí do skupiny produktov Zahradné stany od značky Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné taburety, patrí značke Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna - parametre produktu

Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna - história ceny a dostupnosti

Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný taburet / podnožka Dekorhome Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?