Záhradný set ORLANDO + stôl LYON

Záhradný set ORLANDO + stôl LYON

Záhradný set ORLANDO + stôl LYON

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 319,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný set ORLANDO + stôl LYON - popis produktu

Záhradný set ORLANDO je vyrobený z lisovaného plastu - imitácia ratanu. Tento set je vhodný ako von, pretože odoláva nepriazni počasia i UV žiarenia, tak do interiéru, kde sa bude vynímať ako štýlové posedenie.Set sa skladá z dvoch kresiel, sofa (pre dve osoby) a stolíka LYON. Konštrukcia multifunkčného stola LYON umožňuje nastaviť dve varianty výšky stola: nízka (napríklad pre príjemné posedenie pri káve) alebo vysoká (ideálna pre stolovanie s rodinou a priateľmi).Pre ešte pohodlnejšie posedenie set zahŕňa podušky.Jednoduchá montáž a veľmi ľahká údržba!Farba:grafit / sivé poduškyMateriál:lisovaný plast - imitácia ratanuRozmery stola:šírka: 116 cmhĺbka: 72 cmvýška: 40 - 66 cmnosnosť: 50 kgRozmery pohovky:šírka: 126 cmhĺbka: 65 cmvýška: 75 cmnosnosť: 110 kg / jedno miesto na sedenieRozmery kresla:šírka: 65 cmhĺbka: 65 cmvýška: 75 cmnosnosť: 110 kgHmotnosť:41 kgDodáva sa v demonte.,Záhradný set ORLANDO je vyrobený z lisovaného plastu - imitácia ratanu. Tento set je vhodný ako von, pretože odoláva nepriazni počasia i UV žiarenia, tak do interiéru, kde sa bude vynímať ako štýlové posedenie.Set sa skladá z dvoch kresiel, sofa (pre dve osoby) a stolíka LYON. Konštrukcia multifunkčného stola LYON umožňuje nastaviť dve varianty výšky stola: nízka (napríklad pre príjemné posedenie pri káve) alebo vysoká (ideálna pre stolovanie s rodinou a priateľmi).Pre ešte pohodlnejšie posedenie set zahŕňa podušky.Jednoduchá montáž a veľmi ľahká údržba!Farba:grafit / sivé poduškyMateriál:lisovaný plast - imitácia ratanuRozmery stola:šírka: 116 cmhĺbka: 72 cmvýška: 40 - 66 cmnosnosť: 50 kgRozmery pohovky:šírka: 126 cmhĺbka: 65 cmvýška: 75 cmnosnosť: 110 kg / jedno miesto na sedenieRozmery kresla:šírka: 65 cmhĺbka: 65 cmvýška: 75 cmnosnosť: 110 kgHmotnosť:41 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Záhradný set ORLANDO + stôl LYON patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky ROJAPLAST v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné stoly, je v ponuke značky ROJAPLAST v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Záhradný set ORLANDO + stôl LYON patrí do skupiny produktov Záhradné sety od značky ROJAPLAST, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Záhradný set ORLANDO + stôl LYON - parametre produktu

Záhradný set ORLANDO + stôl LYON - história ceny a dostupnosti

Záhradný set ORLANDO + stôl LYON - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný set ORLANDO + stôl LYON - ako nakúpiť najvýhodnejšie?