Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá #1610835

Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá #1610835

Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá #1610835

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 989 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá - popis produktu

Tento párty stan je ideálny pre organizovanie party na záhrade. Chráni pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Hodí sa pre konanie firemné akcie, svadby, veľtrhu alebo oslavy narodenín. Stan môžete použiť aj na zastrešenie vonkajšieho bazénu.Konštrukcia je zo 100% pozinkovanej ocele. Stan sa upevňuje k zemi pomocou robustných kovových kolíkov cez pätky na nohách konštrukcie. Pätky možno priskrutkovať aj do pevného podkladu (betón, dlažba) pomocou skrutiek (skrutky nie sú súčasťou balenia). Konštrukcia je z hrubých trubiek o priemere 38 mm.Strešná plachta a bočné steny sú z dvojito prešitého PE materiálu s gramážou 260 g / m². Plachta je teda 100% vodotesná.Stan má dva vchody so systémom ROLL UP umiestnené na oboch stranách, ktoré sú opatrené silnými zipsami. Tento jednoduchý systém otvárania a zatvárania zaisťuje komfort každodenného používania.Bočné steny je možné namontovať jednotlivo a ponúka sa tak niekoľko variácií v usporiadaní stanu: od úplne uzavretého po úplne otvorený. Stan si môžete prispôsobiť aktuálnym potrebám a vytvoriť si vchod z ktorejkoľvek strany stanu. Potrebujete rozšíriť priestor stanové haly? Je možné pripojiť ďalšie stany zo štítovej alebo bočnej strany.Veľká panoramatické okná (130 x 145 cm) v každej bočnej stene umožňujú veľmi dobré osvetlenie.Farba:bielabiela / siváVoľbu farby zvoľte vo variante produktu.Materiál - varianta KLASIK:pozinkovaná oceľová konštrukciaplachta z PE o gramáži 260 g / m2Rozmery:šírka: 5 mdĺžka: 8 mvýška: 2,9 mvýška strán: 2 mvstup: 233 x 200 cmDodáva sa v demonte.V čom sa odlišujú stany označené ako KLASIK, EKONOMY, PREMIUM a PROFI?KLASIK - oceľová konštrukcia bez vystuženia, plachta z PE so štruktúrou a gramážou 240 g / m2EKONOMY - vystužená oceľová konštrukcia, plachta z PVC so štruktúrou a gramážou 550 g / m2PREMIUM - oceľová konštrukcia s vystužením strechy a s podlahovou konštrukciou, plachta z PVC so štruktúrou a gramážou 550 g / m2PROFI - oceľová konštrukcia s vystužením strechy, s podlahovou konštrukciou a diagonálnymi podperami vo všetkých rohových prvkoch, plachta z PVC so štruktúrou a gramážou 550 g / m2

Produkt Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá #1610835 patrí do skupiny produktov Zahradné stany od značky RS, RS2, farebná verzia je sivá, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradná párty, patrí pod značku RS, RS2, vo farbe sivá, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Produkt Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá #1610835 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Párty stany, patrí pod značku RS, RS2, farebná verzia je sivá v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá - parametre produktu

FARBABiela
FARBASivá
FARBA KONŠTRUKCIESivá
BOČNICE (SÚČASŤ BALENIA)Áno
FARBA ZASTREŠENIESivá
FARBA ZASTREŠENIEBiela
VÝŠKA PO STRECHU2 m
TVARObdĺžnikový
ODOLNOSŤ PROTI DAŽĎUÁno
VÝŠKA2,9 m
ŠÍRKA5 m
DĹŽKA8 m
MATERIÁL KONŠTRUKCIEPozinkovaná oceľ
MATERIÁL ZASTREŠENIEPE (260 g / m2)
BAREVNÁ VARIANTABiela / sivá
Hmotnosť140000.000g
KategóriaStany, Zahradné stany, Záhradná párty, Párty stany, Záhradné párty stany
ZnačkaRS, RS2
Farbasivá
E-shopInpostele.sk

Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá - história ceny a dostupnosti

Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný párty stan 5x8m KLASIK Biela / sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?