Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá #6663547

Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá #6663547

Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá #6663547

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá - popis produktu

Tieto záhradné hrantíky predstavujú ideálne riešenie pre pestovanie rôznych kvetov a rastlín a budú skvelým doplnkom do vašej záhrady. Hrantíky na kvety z masívneho borovicového dreva sú robustné a výborne odolávajú vplyvom počasia. Skvele sa preto hodí na celoročné vonkajšie použitie. Sú tiež dostatočne hlboké a široké, aby pojali veľké množstvo zeminy, a teda aj veľké množstvo sadeníc. Farba:prírodnéhnedábielasiváčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne borovicové drevo Rozmery:šírka: 60 cmhĺbka: 60 cmvýška: 60 cm Hmotnosť:25 kg Balenie obsahuje: 2 x kvetináč Dodávané v demonte.

Produkt Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá #6663547 patrí do skupiny produktov Pestovanie rastlín, patrí značke Vida, farebný variant je béžová, z materiálu Masívne drevo, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kvetináče, patrí pod značku Vida, vo farbe béžová, materiálové zloženie Masívne drevo, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá #6663547 patrí do skupiny produktov Vyvýšené záhony, patrí značke Vida, farebné prevedenie je béžová, z materiálu Masívne drevo, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá - parametre produktu

FARBABiela
FARBAČierna
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBABéžová
DEKORBorovica
ŠTÝLModerný
ŠTÝLElegantný
ŠTÝLJednoduchý
HMOTNOSŤ25 kg
MATERIÁLMasívne drevo
ŠÍRKA60 cm
VÝŠKA60 cm
HĹBKA60 cm
OBSAH SETU2x kvetináč
BAREVNÁ VARIANTASivá
Hmotnosť25000.000g
KategóriaKvetiny, Kvety, Kvetináče, Pestovanie rastlín, Záhradné kvetináče, Vyvýšené záhony
ZnačkaVida
Farbabéžová
MateriálMasívne drevo
E-shopInpostele.sk

Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá - história ceny a dostupnosti

Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný kvetináč 2 ks borovice Dekorhome Sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?