Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome #781977

Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome #781977

Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome #781977

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 399,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome - popis produktu

Exkluzívny jedálenský set je vhodný na záhradu aj terasu. Elegantná sada sa skladá zo stola a 4 stoličiek s odnímateľnými vankúšikmi. Nábytok je vyrobený z umelého ratanu, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre záhradný nábytok. Je odolný voči poveternostným vplyvom, odolný voči UV žiareniu, odpudzujúci nečistoty a ľahko sa čistí. Stoličky sú stohovateľné. Nábytok má výškovo nastaviteľné nohy. Stôl má dosku z matného mliečneho skla, ktorá sa skvele čistí. Vankúše s hrúbkou 7 cm sú vodoodpudivé. Výsledkom je, že kvapaliny nie sú okamžite absorbované a môžu byť ľahko zotreté. Snímateľné poťahy majú tiež zips a možno ich ľahko sňať a vyprať. Farba:čierna / krémová Materiál:polyratán / sklo / látka Rozmery stola:šírka: 90 cmhĺbka: 90 cmvýška: 75 cm hrúbka dosky: 5 mm Rozmery stoličky:šírka: 59 cmhĺbka: 63 cmvýška: 88 cm Dodávané v demonte.,Exkluzívny jedálenský set je vhodný na záhradu aj terasu. Elegantná sada sa skladá zo stola a 4 stoličiek s odnímateľnými vankúšikmi. Nábytok je vyrobený z umelého ratanu, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre záhradný nábytok. Je odolný voči poveternostným vplyvom, odolný voči UV žiareniu, odpudzujúci nečistoty a ľahko sa čistí. Stoličky sú stohovateľné. Nábytok má výškovo nastaviteľné nohy. Stôl má dosku z matného mliečneho skla, ktorá sa skvele čistí. Vankúše s hrúbkou 7 cm sú vodoodpudivé. Výsledkom je, že kvapaliny nie sú okamžite absorbované a môžu byť ľahko zotreté. Snímateľné poťahy majú tiež zips a možno ich ľahko sňať a vyprať. Farba:čierna / krémová Materiál:polyratán / sklo / látka Rozmery stola:šírka: 90 cmhĺbka: 90 cmvýška: 75 cm hrúbka dosky: 5 mm Rozmery stoličky:šírka: 59 cmhĺbka: 63 cmvýška: 88 cm Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoly, vyrába ho značka DE, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome #781977 patrí do skupiny produktov Sady nábytku, vyrába ho značka DE, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné stoly, je v ponuke značky DE v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome - parametre produktu

Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný jedálenský set D3111 Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?