Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá #798879

Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá #798879

Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá #798879

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3 370,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá - popis produktu

Táto veľká luxusná záhradná jedálenská súprava je mimoriadne pohodlná a zároveň efektívná. Svojim užívateľom poskytne maximálne pohodlie a originálne vyzdobí každú elegantný záhradu či terasu. Je to ideálna ponuka pre každého, kto hľadá komfort v najlepšom štýle.  Jedálenská sada dokonale kombinuje pevnosť práškovo lakované hliníkové konštrukcie s vysokou odolnosťou a estetikou ručne tkaného výpletu z polyratanu. Výsledkom je, že nábytok je atraktívny a veľmi odolný voči škodlivým vplyvom poveternostných podmienok, UV žiarenie alebo mechanickému poškodeniu. Zároveň sa s ním aj vďaka použitiu ľahkých materiálov dá jednoducho manipulovať. Sada sa skladá z priestranného stola so šírkou 230 cm s pevnou doskou z tvrdeného skla a 8 pohodlných kresiel s krásne prešívanými vankúšmi na sedadle a operadle. Balenie obsahuje: 1x stôl, 1 doska z tvrdeného skla, 8x kreslo, 16x poduška a montážna sada Farba:hnedá / hnedá melanžkrémová / béžová melanžsvetlosivá / sivá melanžsivá / sivá melanžbiela / siváprírodná / hnedá melanž Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:práškovo lakovaný hliník / polyratan PE / tvrdené sklo / 100% polyester Rozmery stola:šírka: 230 cmhĺbka: 100 cmvýška: 75 cmhrúbka sklenenej dosky: 8 mm Rozmery kresla:šírka: 62 cmhĺbka: 74 cmvýška: 98 cm výška sedu: 48 cmvýška sedu bez vankúša: 43 cm hrúbka podušky na sedák: 5 cmhrúbka podušky na operadlo: 11 cm Hmotnosť:140 kg,Táto veľká luxusná záhradná jedálenská súprava je mimoriadne pohodlná a zároveň efektívná. Svojim užívateľom poskytne maximálne pohodlie a originálne vyzdobí každú elegantný záhradu či terasu. Je to ideálna ponuka pre každého, kto hľadá komfort v najlepšom štýle.  Jedálenská sada dokonale kombinuje pevnosť práškovo lakované hliníkové konštrukcie s vysokou odolnosťou a estetikou ručne tkaného výpletu z polyratanu. Výsledkom je, že nábytok je atraktívny a veľmi odolný voči škodlivým vplyvom poveternostných podmienok, UV žiarenie alebo mechanickému poškodeniu. Zároveň sa s ním aj vďaka použitiu ľahkých materiálov dá jednoducho manipulovať. Sada sa skladá z priestranného stola so šírkou 230 cm s pevnou doskou z tvrdeného skla a 8 pohodlných kresiel s krásne prešívanými vankúšmi na sedadle a operadle. Balenie obsahuje: 1x stôl, 1 doska z tvrdeného skla, 8x kreslo, 16x poduška a montážna sada Farba:hnedá / hnedá melanžkrémová / béžová melanžsvetlosivá / sivá melanžsivá / sivá melanžbiela / siváprírodná / hnedá melanž Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:práškovo lakovaný hliník / polyratan PE / tvrdené sklo / 100% polyester Rozmery stola:šírka: 230 cmhĺbka: 100 cmvýška: 75 cmhrúbka sklenenej dosky: 8 mm Rozmery kresla:šírka: 62 cmhĺbka: 74 cmvýška: 98 cm výška sedu: 48 cmvýška sedu bez vankúša: 43 cm hrúbka podušky na sedák: 5 cmhrúbka podušky na operadlo: 11 cm Hmotnosť:140 kg

Tento produkt nájdete v skupine Sady nábytku, vyrába ho značka HOME-G, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá #798879 patrí do skupiny produktov Jedálenské súpravy, je v ponuke značky HOME-G, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské sety, patrí pod značku HOME-G, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá - parametre produktu

Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá - história ceny a dostupnosti

Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný jedálenský set 8+1 polyratan Hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?