Záhradný domček Zimowit

Záhradný domček Zimowit

Záhradný domček Zimowit

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný domček Zimowit - popis produktu

Drevený záhradný domček Zimowit je zárukou, že všetko príslušenstvo a vybavenie bude mať konečne svoj vlastný kútik - aj na záhrade s malou plochou. Domček na náradie Zimowit má dvojité dvere otvárajúce sa smerom von - navyše vybavené zasklením s priezormi. Výhody:  strecha s jedným sklonom predstavuje pevnú bariéru proti všetkým znečisteniam prenosenými vetrom a zrážkam  vstup uľahčujú dvere s dvojitým zasklením otvárajúce sa smerom von  ľahká montáž Technické údaje:  Úroveň vlhkosti dreva: ~ 18%  Strešný materiál: smrekové drevo  Hrúbka strechy: 1,6 cm  Vonkajšie rozmery so strieškou: 222,6x149,3x194,5 cm  Vonkajšie rozmery bez strechy: 200x120 cm  Vnútorné rozmery: 192x112 cm  Výška: vpredu - 194,5 cm, vzadu - 168,3 cm  Hrúbka dverí: 4 cm  Rozmery dverí: 2 * 90x180 cm  Rozmery okna: 78x60 cm Presah strechy: 15 cm Domčeky sú dodávané bez podlahy. Rozmer palety: 200x120x40 cm Odborné poradenstvo:  každý inštalovaný dom vyžaduje spevnený a vyrovnaný povrch, napr. Z dlažobných kociek  impregnácia je nevyhnutným opatrením na udržanie nezmenenej kvality produktu  pred inštaláciou domu odporúčame impregnáciu, pomôže to vyhnúť sa medzerám v kryte v miestach spojov obloženia, ktoré sa v dôsledku prirodzenej práce dreva v lete mierne posúvajú NÁVOD NA MONTÁŽ

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné domčeky, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Záhradný domček Zimowit - parametre produktu

Záhradný domček Zimowit - história ceny a dostupnosti

Záhradný domček Zimowit - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný domček Zimowit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?