Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy

Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy

Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy - popis produktu

Drevené letné domy sú skvelým nápadom na krásnu stavbu vyrobenú s veľkou starostlivosťou a zmyslom pre detail, ktorá plní mnoho funkcií. Jednoposchodový, drevený domček. Je to nielen funkčnosť, ale aj veľmi zaujímavá dekorácia každého pozemku. Bude fungovať dobre pre súkromné ​​osoby, ako aj v rekreačných strediskách a kempoch.  Rozmery domu: 4m x 3m  Dosková štítová strecha  Drevo: prírodný smrek, hobľovaný zo štyroch strán  vlhkosť dreva: 18%  výška steny: 2,07 m  hrúbka dosky v stene: 34mm  hrúbka strešnej dosky: 18 mm  dvojkrídlové dvere s jednoduchým sklom, zámok, kľučka  rozmery dverí: 725 mm x 1 800 mm  rozmery okna: 115 0 mm x 80 0 mm  sklenená tabuľa v okne: 4 mm  hmotnosť domu: 500 kg Domčeky sú dodávané bez podlahy. Cena nezahŕňa šindeľ Cena nezahŕňa montáž Cena nezahŕňa impregnáciu Ihneď po montáži je potrebná impregnácia Zostavenie záhradného domčeka je pomerne ľahká úloha. Na zostavenie produktu budete potrebovať sadu jednoduchých nástrojov (kladivo, skrutkovač, ručná píla, rebrík) a pomoc inej osoby. Všetky prvky potrebné na montáž spolu s pokynmi sú súčasťou sady, ktorá vám bude zaslaná. Všetko je bezpečne zabalené na prepravnej palete. Rozmer palety: 450x110x80 cm

Produkt Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné domčeky, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy - parametre produktu

Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy - história ceny a dostupnosti

Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy - ďalšie zaujímavé produkty

Zahradný domček MAX 4x3 m bez podlahy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?