Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome #5610498

Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome #5610498

Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome #5610498

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome - popis produktu

Záhradný slnečný altánok D8723 je vybavený strešnými vzperami, obloženými nohami a kovovou konštrukciou opatrenú práškovým nástrekom. Práškový lak ponúka ochranu proti korózii. Ponúka ochranu pred slnkom. Strešné tkaninu s UV 50+ možno rýchlo a ľahko pripevniť k rámu pomocou suchých zipsov. Vďaka tomu dobre sa dobre prichytí a možno tým zabrániť tvorbe vodných vreciek. Zastrešenie je vyrobené z polyesteru odolného proti roztrhnutiu a na vnútornej strane má vodoodpudivý PU povlak. Aby sa zabránilo tvorbe vodných vreciek za silného dažďa, sú v streche kovové očká, ktoré sa dajú zatvoriť plastovými zátkami. Strecha zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu vnútri altánku. Vnútorný rám je zostavený pomocou zabezpečených konektorov. Altánok je pripevnený k zemi pomocou 20 kolíkov a 4 lán, čo zvyšuje jeho stabilitu. Výhody produktu:- UV 50+ ochrana- odolný a stabilný- uzamykateľná očká v streche- zakryté nohy- suché zipsy pre optimálnu fixáciu poťahu- strešné ventilácia- 20 kolíkov a 4 laná Farba:taupe Materiál:práškovo lakovaná oceľ / látka (100% polyester s PU povlakom) Rozmery:šírka: 3 mdĺžka: 3 mvýška: 2,6 m Dodávané v demonte.,Záhradný slnečný altánok D8723 je vybavený strešnými vzperami, obloženými nohami a kovovou konštrukciou opatrenú práškovým nástrekom. Práškový lak ponúka ochranu proti korózii. Ponúka ochranu pred slnkom. Strešné tkaninu s UV 50+ možno rýchlo a ľahko pripevniť k rámu pomocou suchých zipsov. Vďaka tomu dobre sa dobre prichytí a možno tým zabrániť tvorbe vodných vreciek. Zastrešenie je vyrobené z polyesteru odolného proti roztrhnutiu a na vnútornej strane má vodoodpudivý PU povlak. Aby sa zabránilo tvorbe vodných vreciek za silného dažďa, sú v streche kovové očká, ktoré sa dajú zatvoriť plastovými zátkami. Strecha zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu vnútri altánku. Vnútorný rám je zostavený pomocou zabezpečených konektorov. Altánok je pripevnený k zemi pomocou 20 kolíkov a 4 lán, čo zvyšuje jeho stabilitu. Výhody produktu:- UV 50+ ochrana- odolný a stabilný- uzamykateľná očká v streche- zakryté nohy- suché zipsy pre optimálnu fixáciu poťahu- strešné ventilácia- 20 kolíkov a 4 laná Farba:taupe Materiál:práškovo lakovaná oceľ / látka (100% polyester s PU povlakom) Rozmery:šírka: 3 mdĺžka: 3 mvýška: 2,6 m Dodávané v demonte.

Produkt Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome #5610498 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné altány, vyrába ho značka DE, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome - parametre produktu

KategóriaZáhradné altány
ZnačkaDE
E-shopDekorhome.sk

Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný altán 3x3 m D8723 taupe Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?