Záhradná zostava nábytku Lain%

Záhradná zostava nábytku Lain%

Záhradná zostava nábytku Lain%

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná zostava nábytku Lain% - popis produktu

Doprajte si moderný dizajn aj na vašej záhrade s týmto setom záhradného nábytku, ktorý vytvorí nielen útulné miesto na trávenie voľného času, ale prekvapí aj praktickosťou vďaka možnosti univerzálneho zostavenia. Rohovú záhradnú pohovku je možné ľahko preskladať na dve samostatné pohovky alebo na jednu veľkú záhradnú posteľ - k nej pripojíte už len konferenčný stolík s chladenou limonádou alebo drinkom a môžete si tak pohodlne relaxovať. Tento záhradný nábytok sa prispôsobí kedykoľvek podľa vašej aktuálnej potreby a navyše dodá vašej záhrade štýlovú modernú atmosféru.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradný nábytok, patrí značke ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je hnedá, z materiálu Plast, nájdete ho u predajcu Asko-Nábytok.sk.

Produkt Záhradná zostava nábytku Lain% je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zostavy nábytku, je v ponuke značky ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je hnedá, materiál je Plast v ponuke e-shopu Asko-Nábytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je hnedá, z materiálu Plast, nájdete ho u predajcu Asko-Nábytok.sk.

Záhradná zostava nábytku Lain% - parametre produktu

Záhradná zostava nábytku Lain% - história ceny a dostupnosti

Záhradná zostava nábytku Lain% - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná zostava nábytku Lain% - ako nakúpiť najvýhodnejšie?