Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna

Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna

Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 48,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna - popis produktu

Záhradná hojdačka ponúka plnohodnotné sedadlo s priemerom 100 cm, ktoré je pohodlné a úplne bezpečné. Vďaka použitiu pletených a pevných lán možno dosiahnuť maximálne zaťaženie až 150 kg. Hojdačku možno nastaviť podľa výšky najmladšieho používateľa, čo uľahčuje nastupovanie a vystupovanie z hojdačky. Laná sú vyrobené z veľmi pevného polyetylénu a sedadlo je vyrobené zo zosilneného oxfordského polyesteru, ktorý je nepremokavý a odolný voči rôznym poveternostným a mechanickým vplyvom. Toto vystuženie výrazne predlžuje životnosť výrobku. Špecifikácie výrobku: Materiál lana: polyetylén. Materiál sedadla: polyester oxford Nosnosť: 150 kg Šírka sedáku: 100 cm Výška: 170 cm Farba: čierna Druh: Závesné kruhy, Materiál: Polyethylen, Polyester, Nosnost: 150 kg, Vhodné od: 3 let, Hloubka: 100 cm, Šířka: 100 cm, Výška: 170 cm

Produkt Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna patrí do skupiny produktov Záhradné hojdačky od značky Bluegarden, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské hojdačky, patrí pod značku Bluegarden, vo farebnej verzii ČIERNA, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna - parametre produktu

Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna - história ceny a dostupnosti

Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná hojdačka Bocianie hniezdo Kono čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?