Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome

Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome

Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 161,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome - popis produktu

Polohovacie záhradné lehátko je vyrobené z tvrdého akaciového naolejovaného dreva. Lehátko má dve praktické transportné kolieska a zaoblené podrúčky. Chrbtová opierka je možné nastaviť do 4 polôh, diel na nohy má 3 polohy nastavenia. Štýl ležania sa dá ľubovoľne upravovať od sedenia až po ležanie. K lehátku patrí aj výsuvný obojstranný stolík. Vhodné na záhradu, pláž aj terasu. Lehátko je skladacie. Je dodávané bez podušky. Farba:akácia  Materiál:masívne akáciové drevo Rozmer lehátka:dĺžka: 200 cmšírka: 60 - 69 cmvýška: 32 - 86 cm (podľa nastavenia) priemer kolesa: 26 cm Rozmer stolíka:šírka: 31 cmhĺbka: 27 cm Nosnosť:110 kg Dodávané v demonte.,Polohovacie záhradné lehátko je vyrobené z tvrdého akaciového naolejovaného dreva. Lehátko má dve praktické transportné kolieska a zaoblené podrúčky. Chrbtová opierka je možné nastaviť do 4 polôh, diel na nohy má 3 polohy nastavenia. Štýl ležania sa dá ľubovoľne upravovať od sedenia až po ležanie. K lehátku patrí aj výsuvný obojstranný stolík. Vhodné na záhradu, pláž aj terasu. Lehátko je skladacie. Je dodávané bez podušky. Farba:akácia  Materiál:masívne akáciové drevo Rozmer lehátka:dĺžka: 200 cmšírka: 60 - 69 cmvýška: 32 - 86 cm (podľa nastavenia) priemer kolesa: 26 cm Rozmer stolíka:šírka: 31 cmhĺbka: 27 cm Nosnosť:110 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome patrí do skupiny produktov Záhradné lehátka, patrí značke DE, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné ležadlá od značky DE v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome - parametre produktu

Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné lehátko polohovacie D2328 akácie Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?