Záhradné lehátko Dekorhome Sivá #6643796

Záhradné lehátko Dekorhome Sivá #6643796

Záhradné lehátko Dekorhome Sivá #6643796

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné lehátko Dekorhome Sivá - popis produktu

Toto opaľovacie lehátko v sebe kombinuje štýl a funkčnosť a vnesie na vašu záhradu, terasu, k bazénu alebo do iných vonkajších priestorov rustikálny šarm. Toto lehátko je zhotovené z PE ratanu, ktorý je odolný proti poveternostným vplyvom, takže je mimoriadne odolné a vhodné na vonkajšie použitie. Operadlo je nastaviteľné a dá sa zaaretovať do požadovanej polohy. Šikmé podrúčky vám poskytnú maximálne pohodlie. Priložená poduška je navyše nielen praktickým doplnkom, ale tiež plní dekoratívnu funkciu. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:sivá / tmavo siváčierna / krémová Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:polyratan / oceľ / látka (100% polyester) Rozmery:šírka: 68 cmdĺžka: 181,5 cmvýška: 29 - 73 cm rozmer sedadla: 201 x 54 cm hrúbka podušky: 5 cm Hmotnosť:19 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradné lehátko Dekorhome Sivá #6643796 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné lehátka, patrí značke Vida, farebný variant je krémová, z materiálu Technoratan, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Opaľovacie krémy, vyrába ho značka Vida, vo farbe krémová, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Záhradné lehátko Dekorhome Sivá #6643796 patrí do skupiny produktov Opaľovacie lehátka od značky Vida, farebný variant je krémová, je vyrobený z materiálu Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Záhradné lehátko Dekorhome Sivá - parametre produktu

FARBAČierna
FARBASivá
FARBAKrémová
ŠTÝLModerný
ŠTÝLRatanový
HMOTNOSŤ19 kg
MATERIÁL KONŠTRUKCIEKov
MATERIÁL KONŠTRUKCIEUmělý ratan
FARBA KONŠTRUKCIESivá
FARBA KONŠTRUKCIEČierna
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
POLOHOVACIEÁno
VÝŠKA73 cm
VÝŠKA29 cm
OBSAH SETU1x ležadlo
OBSAH SETU1x poduška
SKLADACIENie
ŠÍRKA68 cm
OPIERKY RUKÁno
TYP OPIERKY RUKOUPevné
ŠÍRKA SEDU54 cm
DĹŽKA181,5 cm
BAREVNÁ VARIANTASivá
Hmotnosť19000.000g
KategóriaKrémy, Bazény, Záhradné lehátka, Opaľovacie krémy, Opaľovacie lehátka
ZnačkaVida
Farbakrémová
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradné lehátko Dekorhome Sivá - história ceny a dostupnosti

Záhradné lehátko Dekorhome Sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné lehátko Dekorhome Sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?