Záhradné lehátko 2 ks so stolíkom a poduškami Svetlosivá #1607202

Záhradné lehátko 2 ks so stolíkom a poduškami Svetlosivá #1607202

Záhradné lehátko 2 ks so stolíkom a poduškami Svetlosivá #1607202

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 740 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné lehátko 2 ks so stolíkom a poduškami Svetlosivá - popis produktu

ZÁHRADNÉ LEHÁTKA SE STOLKEM Toto záhradné ratanové lehátko se stolkem predstavuje kombináciu atraktivity a elegancie, ktorá obohatí terasu alebo priestor okolo domu. Nielenže vyzerá efektívne, ale ponúka aj vynikajúce pohodlie, umožňuje plnú relaxáciu a ponúka možnosť nastavenia operadla v rôznych polohách.   DIZAJN A KOMFORT Lehátko je vybavené mäkkým, modulárnym vankúšom, ktorý je súčasťou balenia a ktorého poťah je odnímateľný a je možné ho zapnúť na zips. Je ideálny na opaľovanie, čítanie, odpočinok alebo zdriemnutie.   ODOLNÁ KONŠTRUKCIA Lehátko aj stolík sú postavené na oceľových profiloch s hliníkovými prvkami, ktoré boli pre zvýšenie odolnosti opatrené práškovým nástrekom. Rám je opletený kvalitným polyratanom s zaujímavým tieňovaním, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom. NASTAVITEĽNÉ OPERADLO Operadlo lehátka je nastaviteľné v 6 polohách, čo umožňuje každému užívateľovi nájsť tú najoptimálnejšiu polohu pre maximálne pohodlie. Či už preferujete sedieť vzpriamene alebo si ľahnúť, toto lehátko vyhovie všetkým vašim potrebám.   FLEXIBILNÉ SKLADOVANIE Lehátko má sklopné nohy, čo uľahčuje jeho skladovanie počas zimných mesiacov alebo kedykoľvek inak, keď nie je používané. Táto praktická funkcia ušetrí priestor a zjednodušuje manipuláciu s lehátkom. FAREVNÉ VARIANTY Lehátko je dostupné v niekoľkých farebných variantoch, vrátane hnedej / hnedej melanže, krémovej / béžovej melanže, svetlo šedej / šedej melanže, a šedej / šedej melanže. Takýto výber umožňuje ľahkú integráciu lehátka do rôznych štýlov vonkajšieho nábytku a prostredia. hnedá / hnedá melanž krémová / béžová melanž svetlo sivá / sivá melanž sivá / sivá melanž prírodná / hnedá melanž   Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. TECHNICKÉ PARAMETRE Rozmery lehátka: šírka: 74 cm dĺžka: 208 cm výška: 34 cm   šírka sedu: 74 cm hĺbka sedu: 128 cm výška sedu: 34 cm   Rozmery stolíka: šírka: 40 cm hĺbka: 40 cm výška: 40 cm   Hmotnosť: 45 kg   Balenie obsahuje: 1 x stolík 2 x lehátko 2 x poduška

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné lehátka, patrí značke HOME-G, farebný variant je krémová, z materiálu Technoratan, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Záhradné lehátko 2 ks so stolíkom a poduškami Svetlosivá - parametre produktu

FARBABiela
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBABéžová
FARBAKrémová
TYP STOLAZáhradný
TYP STOLAKonferenčný
TYP STOLAPríručný
ŠTÝLModerný
ŠTÝLRatanový
ŠTÝLElegantný
MATERIÁL NÔHKov
MATERIÁL NÔHPlast
MATERIÁL DOSKYPlast
HMOTNOSŤ45 kg
NOHY STOLA4 nohy
TVARŠtvorcový
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
POLOHOVACIEÁno
ŠÍRKA40 cm
ŠÍRKA74 cm
VÝŠKA40 cm
VÝŠKA34 cm
VÝŠKA STOLA40 cm
OBSAH SETU2x ležadlo
OBSAH SETU1x stolík
OBSAH SETU2x poduška na ležadlo
ŠÍRKA STOLA40 cm
HĹBKA STOLU40 cm
VÝŠKA SEDU34 cm
ŠÍRKA LEHÁTKA74 cm
VÝŠKA LEHÁTKA34 cm
DĹŽKA LEHÁTKA208 cm
SKLADACIENie
NASTAVITEĽNÁ VÝŠKANie
HĹBKA40 cm
HĹBKA SEDU128 cm
ŠÍRKA SEDU74 cm
DĹŽKA208 cm
BAREVNÁ VARIANTASvetlosivá
Hmotnosť45000.000g
KategóriaKrémy, Záhradné lehátka
ZnačkaHOME-G
Farbakrémová
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradné lehátko 2 ks so stolíkom a poduškami Svetlosivá - história ceny a dostupnosti

Záhradné lehátko 2 ks so stolíkom a poduškami Svetlosivá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné lehátko 2 ks so stolíkom a poduškami Svetlosivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?