Záhradné kreslo IKARO 2

Záhradné kreslo IKARO 2

Záhradné kreslo IKARO 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné kreslo IKARO 2 - popis produktu

Záhradné kreslo IKARO 2 je vyrobené z čierneho umelého ratanu a konštrukcia je z ocele lakovanej čiernou farbou. Súčasťou balenia je aj sivá poduška. Farba:čierna / sivá  Materiál:oceľ s práškovým nástrekom / umelý ratan / látka Rozmery:šírka: 71 cmhĺbka: 70 cmvýška: 94 cmvýška sedu: 45 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:10 kg Dodávané v demonte.,Záhradné kreslo IKARO 2 je vyrobené z čierneho umelého ratanu a konštrukcia je z ocele lakovanej čiernou farbou. Súčasťou balenia je aj sivá poduška. Farba:čierna / sivá  Materiál:oceľ s práškovým nástrekom / umelý ratan / látka Rozmery:šírka: 71 cmhĺbka: 70 cmvýška: 94 cmvýška sedu: 45 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:10 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradné kreslo IKARO 2 patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Záhradné kreslo IKARO 2 patrí do skupiny produktov Ratanové kreslá, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Záhradné kreslo IKARO 2 - parametre produktu

Záhradné kreslo IKARO 2 - história ceny a dostupnosti

Záhradné kreslo IKARO 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné kreslo IKARO 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?