Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová #6821200

Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová #6821200

Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová #6821200

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová - popis produktu

Tieto klasické drevené záhradné jedálenské stoličky s poduškami dodajú vášmu vonkajšiemu priestoru rustikálny pôvab a poskytnú vám výnimočné pohodlie počas stolovania. Tieto záhradné stoličky sú vyrobené z akáciového dreva. Masívne akáciové drevo je nádherný prírodný materiál. Akáciové drevo je tropické tvrdé drevo, ktoré má hustú štruktúru a je pevné a odolné. Mierne zaoblené operadlá a podrúčky zvyšujú pohodlie pri sedení na týchto stoličkách. Silne polstrované a odnímateľné podušky poskytujú optimálne pohodlie pri vašom vonkajšom posedení. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Farba:prírodná akácia / krémováprírodná akácia / šedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne akáciové drevo s olejovou povrchovou úpravou / látka (100% polyester) Rozmery:šírka: 64 cmhĺbka: 60 cmvýška: 90 cm šírka sedu: 52 cmhĺbka sedu: 54,5 cmvýška sedu: 44 cm Hmotnosť:42 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 4 x kreslo, 4 x poduška,Tieto klasické drevené záhradné jedálenské stoličky s poduškami dodajú vášmu vonkajšiemu priestoru rustikálny pôvab a poskytnú vám výnimočné pohodlie počas stolovania. Tieto záhradné stoličky sú vyrobené z akáciového dreva. Masívne akáciové drevo je nádherný prírodný materiál. Akáciové drevo je tropické tvrdé drevo, ktoré má hustú štruktúru a je pevné a odolné. Mierne zaoblené operadlá a podrúčky zvyšujú pohodlie pri sedení na týchto stoličkách. Silne polstrované a odnímateľné podušky poskytujú optimálne pohodlie pri vašom vonkajšom posedení. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Farba:prírodná akácia / krémováprírodná akácia / šedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne akáciové drevo s olejovou povrchovou úpravou / látka (100% polyester) Rozmery:šírka: 64 cmhĺbka: 60 cmvýška: 90 cm šírka sedu: 52 cmhĺbka sedu: 54,5 cmvýška sedu: 44 cm Hmotnosť:42 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 4 x kreslo, 4 x poduška

Produkt Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová #6821200 patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová #6821200 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová - parametre produktu

Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová - história ceny a dostupnosti

Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné jedálenské kreslá 4 ks MONIKA Dekorhome Krémová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?