Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome

Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome

Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 153,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome - popis produktu

Toto masívne drevené hojdacie lehátko je nielen elegantné, ale vďaka svojmu ergonomickému tvaru je zároveň veľmi pohodlné. Je vyrobené z tvrdého agátového dreva z udržateľného lesného hospodárstva s certifikáciou FSC a je ošetrené vysoko kvalitným organickým ľanovým olejom. Lehátko je vhodné do sauny alebo kúpeľov, na balkón, terasu, záhradu alebo do zimnej záhrady. Montáž je veľmi jednoduchá, pretože jednotlivé lamely sú už vopred namontované na jednotlivých dieloch. Farba:hnedá Materiál:masívne akáciové drevo s certifikáciou FSC® Rozmery:šírka: 60 cmdĺžka: 150 cmvýška: 93 cm Dodávané v demonte.,Toto masívne drevené hojdacie lehátko je nielen elegantné, ale vďaka svojmu ergonomickému tvaru je zároveň veľmi pohodlné. Je vyrobené z tvrdého agátového dreva z udržateľného lesného hospodárstva s certifikáciou FSC a je ošetrené vysoko kvalitným organickým ľanovým olejom. Lehátko je vhodné do sauny alebo kúpeľov, na balkón, terasu, záhradu alebo do zimnej záhrady. Montáž je veľmi jednoduchá, pretože jednotlivé lamely sú už vopred namontované na jednotlivých dieloch. Farba:hnedá Materiál:masívne akáciové drevo s certifikáciou FSC® Rozmery:šírka: 60 cmdĺžka: 150 cmvýška: 93 cm Dodávané v demonte.

Produkt Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome patrí do skupiny produktov Záhradné lehátka, patrí značke DE, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné ležadlá od značky DE v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hojdacie ležadlá, vyrába ho značka DE, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome - parametre produktu

Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné hojdacie lehátko D1845 akácie Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?