Zahradná zostava ELEANOR

Zahradná zostava ELEANOR

Zahradná zostava ELEANOR

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zahradná zostava ELEANOR - popis produktu

Záhradný nábytok Zahradná zostava ELEANOR:Radi odpočívate v záhrade alebo pod pergolou? Záhradný nábytok OFdegross využijete na usporiadanie osláv aj piknikov. Stabilnú a pevnú konštrukciu tvorí umelý ratan. Pri presúvaní oceníte nízku hmotnosť. Doska stola z tejto súpravy dostala tvar obdĺžnika s rozmermi 180 × 90 cm. Vysoký je 74 cm. Podstatné prednosti záhradného nábytku Zahradná zostava ELEANOR Materiál záhradného nábytku: umelý ratan Stôl je vysoký 74 cm Doska stola má šikovný obdĺžnikový tvar Stôl v súprave Zahradná zostava ELEANOR sa môže pochváliť doskou s plochou 180 × 90 cm Na výrobu dosky stola poslúžil kvalitný materiál, akým je sklo Každá stolička disponuje nosnosťou 120 kg Počet stoličiek v súprave: 6 Materiál sedadla stoličky: umelý ratan Materiál dosky stola: sklo

Produkt Zahradná zostava ELEANOR patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke OFdegross, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné sety od značky OFdegross, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Zahradná zostava ELEANOR patrí do skupiny produktov Záhradné pergoly, vyrába ho značka OFdegross, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Zahradná zostava ELEANOR - parametre produktu

Zahradná zostava ELEANOR - história ceny a dostupnosti

Zahradná zostava ELEANOR - ďalšie zaujímavé produkty

Zahradná zostava ELEANOR - ako nakúpiť najvýhodnejšie?