Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino

Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino

Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 637,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino - popis produktu

Set CALIFORNIA 3 SEATERS je pohodlné a moderné posedenie ako von, tak do interiéru. Súprava je vyrobená z lisovaného plastu v imitácii prírodného ratanu. Skladá sa z dvoch kresielok, pohovky pre 3 osoby a stolíka. Set je doplnený o podušky, ktoré zaistia ešte väčšie pohodlie. Jednoduchá montáž i údržba. Set je odolný nepriazni počasia i UV žiareniu. Farba:hnedé / sivohnedáantracit / sivácappuccino / piesková Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:lisovaný plast / látka Rozmery stolíka:šírka: 68 cmhĺbka: 68 cmvýška: 35 cm nosnosť: 50 kg Rozmery pohovky:šírka: 199 cmhĺbka: 68 cmvýška: 72 cm nosnosť: 3 x 110 kg Rozmery kresla:šírka: 83 cmhĺbka: 68 cmvýška: 72 cm nosnosť: 110 kg Hmotnosť:69 kg Dodávané v demonte.,Set CALIFORNIA 3 SEATERS je pohodlné a moderné posedenie ako von, tak do interiéru. Súprava je vyrobená z lisovaného plastu v imitácii prírodného ratanu. Skladá sa z dvoch kresielok, pohovky pre 3 osoby a stolíka. Set je doplnený o podušky, ktoré zaistia ešte väčšie pohodlie. Jednoduchá montáž i údržba. Set je odolný nepriazni počasia i UV žiareniu. Farba:hnedé / sivohnedáantracit / sivácappuccino / piesková Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:lisovaný plast / látka Rozmery stolíka:šírka: 68 cmhĺbka: 68 cmvýška: 35 cm nosnosť: 50 kg Rozmery pohovky:šírka: 199 cmhĺbka: 68 cmvýška: 72 cm nosnosť: 3 x 110 kg Rozmery kresla:šírka: 83 cmhĺbka: 68 cmvýška: 72 cm nosnosť: 110 kg Hmotnosť:69 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky ROJAPLAST v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné sety od značky ROJAPLAST, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino patrí do skupiny produktov Záhradné sedacie súpravy, patrí pod značku ROJAPLAST, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino - parametre produktu

Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino - história ceny a dostupnosti

Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná sedacia súprava CALIFORNIA 3 SEATERS Cappuccino - ako nakúpiť najvýhodnejšie?