Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá #4909889

Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá #4909889

Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá #4909889

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá - popis produktu

Táto ratanová sedacia súprava v sebe spája štýl aj praktickosť a stane sa ústredným prvkom vašej záhrady alebo terasy. Celý set nábytku je určený na celoročné používanie vonku. Pretože je vyrobená z nepremokavého PE ratanu, odolného voči poveternostným vplyvom, dá sa táto súprava ľahko čistiť, je vysoko odolná a vhodná na každodenné používanie. Sedacia súprava je opatrená robustnými oceľovými rámami, ošetrenými práškovým lakom, ktoré sú vysoko odolné. Má tiež nízku hmotnosť, takže ju môžete ľahko premiestňovať podľa svojich potrieb. Silné vyberateľné matrace sú veľmi pohodlné. Obliečky matracov sú opatrené zipsami, a dajú sa tak ľahko sňať a vyprať. Poznámka: Odporúčame súpravu za dažďa, snehu a mrazu prikryť, aby vám dlhšie vydržala. Farba:sivá / antracitčierna / krémováhnedá / krémová Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:polyratan / látka (100% polyester) / sklo Rozmery rohovej pohovky:šírka: 60cmhĺbka: 60 cmvýška: 60 cm Rozmery stredovej pohovky:šírka: 55 cmhĺbka: 60 cmvýška: 60 cm Rozmery stolíka:šírka: 50 cmhĺbka: 50 cmvýška: 30 cm Hmotnosť:34 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 1 x ľavá pohovka, 1 x pravá pohovka, 2 x stredová pohovka, 1 x stôl, 4 x poduška, 4 x vankúš

Produkt Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá #4909889 patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Vida, farebný variant je krémová, materiál je Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stany od značky Vida, farebná verzia je krémová, je vyrobený z materiálu Technoratan, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Produkt Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá #4909889 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné sedacie súpravy, patrí pod značku Vida, farebné prevedenie je krémová, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá - parametre produktu

FARBAČierna
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBABéžová
FARBAKrémová
POČET MIEST NA SEDENIE4 osoby
TYP STOLAZáhradný
TYP STOLAKonferenčný
ŠTÝLModerný
ŠTÝLElegantný
MATERIÁL DOSKYSklo
HMOTNOSŤ34 kg
TVARŠtvorcový
DEKORUmelý ratan
ŠÍRKA50 cm
ŠÍRKA60 cm
ŠÍRKA55 cm
MATERIÁLSklo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTechnoratan
OBSAH SETU2x pohovka
OBSAH SETU1x stolík
OBSAH SETU4x vankúš
OBSAH SETU4x poduška na sedák
OBSAH SETU2x stredový diel pohovky
VÝŠKA SEDU32 cm
VÝŠKA60 cm
VÝŠKA30 cm
ROZKLADACIANie
OTVOR PRE SLNEČNÍKNie
NOHY STOLA1 noha
HĹBKA60 cm
HĹBKA50 cm
OPIERKY RUKÁno
OPIERKY RUKNie
TYP OPIERKY RUKOUPevné
MATERIÁL NÔHUmelý ratan
BAREVNÁ VARIANTASivá
Hmotnosť33850.000g
KategóriaKrémy, Stany, Sedacie súpravy, Zahradné stany, Záhradné sedacie súpravy
ZnačkaVida
Farbakrémová
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá - história ceny a dostupnosti

Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná sedacia súprava 5 ks Dekorhome Sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?