Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá #6310516

Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá #6310516

Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá #6310516

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá - popis produktu

Tento moderný záhradný jedálenský set s elegantným a súčasným dizajnom sa skvele hodí na stolovanie alebo odpočinok na vašej záhrade. Polyetylén (PE) je najpoužívanejším plastovým materiálom. Jeho použitie ponúka praktickosť, pretože je odolný proti UV žiareniu, ľahký a ľahko sa udržuje. Štýlový stolík je vynikajúcim miestom na umiestnenie nápojov, jedla i dekorácií. Krásne vyzerá a ľahko sa čistí. Predstavuje skvelý doplnok na vašu záhradu či terasu, kde zanechá pôsobivý dojem! Pre maximálne pohodlie sú súčasťou dodávky aj podušky. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame ho chrániť vodeodolnou plachtou. Farba:čierna / krémovásivá / antracit Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:polyetén (PE) / práškovo lakovaná oceľ / sklo / polyester Rozmery kresla:šírka: 53 cmhĺbka: 57 cmvýška: 75 cm výška podrúčiek od zeme: 56 cmvýška sedu: 33 cm Rozmery stolíka:šírka: 40 cmhĺbka: 40 cmvýška: 37 cm Hmotnosť:17 kg Balenie obsahuje: 1 x stôl, 2 x kreslo, 2 x poduška na sedák, 2 x poduška na operadlo Dodávané v demonte.

Produkt Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá #6310516 patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Vida, farebný variant je krémová, materiál je Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské sety, patrí pod značku Vida, vo farebnej verzii krémová, materiálové zloženie Technoratan, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Produkt Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá #6310516 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské súpravy, je v ponuke značky Vida, farebný variant je krémová, materiál je Technoratan, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá - parametre produktu

FARBAČierna
FARBASivá
FARBAKrémová
TYP STOLAZáhradný
TYP STOLAKonferenčný
ŠTÝLModerný
MATERIÁL NÔHKov
MATERIÁL DOSKYSklo
HMOTNOSŤ16 kg
NOHY STOLA4 nohy
POČET MIEST NA SEDENIE2 osoby
TVARŠtvorcový
MATERIÁLKov
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
DEKORAntracit
VÝŠKA KRESLA75 cm
OBSAH SETU2x kreslo
OBSAH SETU1x stôl
OBSAH SETU4x poduška
ŠÍRKA KRESLA53 cm
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA37 cm
ŠÍRKA40 cm
ŠÍRKA53 cm
VÝŠKA SEDU33 cm
ŠÍRKA STOLA40 cm
HĹBKA STOLU40 cm
SKLADACIENie
VÝŠKA STOLA37 cm
HĹBKA KRESLA57 cm
ÚLOŽNÝ PRIESTORNie
OTVOR PRE SLNEČNÍKNie
HĹBKA40 cm
HĹBKA57 cm
OPIERKY RUKÁno
TYP OPIERKY RUKOUPevné
BAREVNÁ VARIANTASivá
Hmotnosť16700.000g
KategóriaKrémy, Sedacie súpravy, Jedálenské sety, Jedálenské súpravy, Záhradné sety, Stolovanie, Záhradné sedacie súpravy, Záhradné jedálenské sety
ZnačkaVida
Farbakrémová
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá - história ceny a dostupnosti

Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná sedacia súprava 3 ks Dekorhome Sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?