Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová #6643788

Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová #6643788

Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová #6643788

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 181,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová - popis produktu

Užite si s rodinou a priateľmi relax na čerstvom vzduchu na tejto polyratanovej záhradnej sedacej súprave s poduškami! Tento dizajn umožňuje vytvárať rôzne usporiadania a kombinovať súpravu s ďalšími modulárnymi segmentmi podľa vašich predstáv! Sedacia súprava na terasu je vyrobená z vodeodolného PE ratanu, takže toho veľa vydrží a je vhodná na každodenné vonkajšie používanie. Táto záhradná sedacia súprava má robustný rám z práškovo lakovanej ocele a chrómované plastové nôžky, ktoré sú veľmi odolné. Vzhľadom na ľahkú konštrukciu sa ľahko premiestňuje. Silne polstrované a odnímateľné podušky sú vyrobené z látky, navyše sú krásne mäkké na dotyk a poskytnú vám mimoriadny komfort. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:hnedá / krémovo bielahnedá / červenáhnedá / zelenásivá / antracitovásivá / modráčierna / krémovo bielačierna / modráčierna Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:polyratan / kov / látka (100% polyester) / plast / sklo Rozmery stredovej pohovky:šírka: 70 cmhĺbka: 70 cmvýška: 60,5 cm šírka sedu: 70 cmhĺbka sedu: 63 cmvýška sedu: 30 cm Hmotnosť:16 kg Balenie obsahuje: 2 x stredová pohovka, 2 x poduška na sedák, 2 x vankúš za chrbát Dodávané v demonte.

Produkt Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová #6643788 patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Vida, farebný variant je krémová, materiál je Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné sedacie súpravy, patrí pod značku Vida, farebné prevedenie je krémová, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová - parametre produktu

FARBAČierna
FARBAZelená
FARBAModrá
FARBAČervená
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBAKrémová
ŠTÝLModerný
HMOTNOSŤ16 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLSklo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
ŠÍRKA70 cm
ŠÍRKA POHOVKY70 cm
VÝŠKA SEDU35 cm
HĹBKA SEDU30 cm
HĹBKA70 cm
HĹBKA POHOVKY70 cm
OPIERKY RUKNie
OBSAH SETU2x poduška na sedák
OBSAH SETU2x poduška na operadlo
OBSAH SETU2x stredový diel pohovky
VÝŠKA60,5 cm
ŠÍRKA SEDU70 cm
VÝŠKA POHOVKY60,5 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnedá / krémová
Hmotnosť16000.000g
KategóriaKrémy, Sedacie súpravy, Záhradné sedacie súpravy
ZnačkaVida
Farbakrémová
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová - história ceny a dostupnosti

Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná sedacia súprava 2 ks JAROSLAVA Dekorhome Hnedá / krémová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?